26.01.2012

Kompozisyon Defteri



Bu defterler size de bir yerlerden tanıdık geliyor mu? Ben sanki küçüklüğümden hatırlıyorum, aslında ben de yoktu çünkü pek önem vermezdim bu defterlere ama bugün sevdiğim bir blogda yine benim gibi kırtasiye delisi=) bir blogger bu defterleri küçükten beri aradığından ve sonunda bulduğundan bahsetmiş orada görünce birden anılarım canlandı sanki ve müthiş bir istek oluştu bende de=)) Şimdi umarım çevremdeki kırtasiyelerde bu defterlerden bulabilirim. Kompozisyon yazmak için gayet elverişli ve ucuz ama güzel defterler bunlar.



Bir de bu defterlerden esinlenilmiş bazı ürünlere denk geldim internette hepsi de çok hoşuma gitti, onları da paylaşayım sizlerle=)









Vee son olarak bu resimlere bakarken bir blogda bu defterleri nasıl değiştirebileceğiniz ve meşhur "Smash Book" benzeri bir şekilde nasıl kullanabileceğiniz gösterilmiş. Gerçekten çok güzel!


Bu defterlerden kesinlikle bulmalıyım!=)


8 yorum:

  1. Sizin gibi kırtasiye delisi olan blogger'ın adresini verebilir misiniz? :)

    YanıtlaSil
  2. aa evet nasıl unutmuşum, linki hemen ekledim yazıma;))http://herlibraryadventures.blogspot.com/ aslında her zaman kırtasiyeden bahsetmiyor ama kitap ve kırtasiye tutkunu çok tatlı bir blogger=)

    YanıtlaSil
  3. Eskiden bende de yoktu bunlardan ama son zamanlarda bende arar oldum fakat bulamıyorum. Umarım ben de en kısa zamanda bulurum. Tekrar bu deftere olan aşkım kabardı görünce. Paylaşım için sağ ol :)

    YanıtlaSil
  4. Türkiye'de giç görmedim ancak Amerika'da herhangi bir pharmacy'den bulabilirsiniz! CVS, Rite Aid veya Target, Walmart, vs. gibi yerler. Üniversitedeyken ucuz diye hep oralardan alışveriş yapardık ve hep bu defterler var.

    YanıtlaSil
  5. @greaseglee umarım bulursun sen de;)

    @Simay Küçükken vardı hatırlıyorum ama bakalım şimdi bulabilecek miyim=)

    YanıtlaSil
  6. Heyecanla bekliyorum! Bulursan ben de hemen alacagim :)

    YanıtlaSil