12.07.2011

Okumayı Düşündüklerim

Herkese merhaba!

Birkez daha sizlerle okumayı düşündüğüm kitapları paylaşıyorum ve kitapların tanıtımlarını yapıyorum. Eğer siz daha önce bu kitaplardan herhangi birini okuduysanız yorum yapmadan gitmeyin!=)

Keyifli okumalar!
 
Kırılgan Sonsuzluk - Melissa Marr

“İmkansız aşk ve yasak romantizm... Eski bir peri büyüsü ile kaderi arasındaki ince çizgide yürüyen zeki ve sert kızın öyküsüne hayran kaldık.”
- School Lıbrary Journal

Ölümlüler ve periler, gerçek aşkın güçlü gölgesinde biraraya geliyor. Romantizm kendini bu 21. yy. peri masalında bir kez daha tanımlıyor.

SETH, HAYATININ GERİ KALANINI TEK BİR İNSANLA GEÇİRMEK İSTEYECEĞİNİ HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİ. Tabii bu Aislinn’le tanışmadan önceydi. Aislinn hayallerinin kadınıydı ve Seth sonsuza dek onunla olmak istiyordu. Ancak kız arkadaşınız ölümsüz bir Peri Kraliçesiyse ‘sonsuza dek’ yeni bir anlam kazanırdı. Aislinn bir gün gelip de aslında çok korktuğu perileri yöneteceğini hiç düşünmemişti. Keenan onu kraliçe yapmak için ölümlülüğünü çaldığında artık Aislinn, hayal bile edemeyeceği zorluklar ve entrikalarla mücadele etmek zorundaydı. Melissa Marr’ın üçüncü büyüleyici peri masalında Seth ve Aislinn, etrafları karanlık kanunlar ve saf değiştiren müttefiklerle kuşatılmışken kendilerini korumaya çalışıyor. Artık eski arkadaşlar yeni düşmanlara dönüştü ve tek bir yanlış hamle Dünya’yı kaosa sürükleyebilir.

“Fantastik roman ve perilere ilgi duymayanların bile içine dalmak isteyeceği, hayalgücünün sınırlarını zorlayan bir peri dünyası.”
- Publishers Weekly
 
Gladyatör - Simon Scarrow
 
ROMA İMPARATORLUĞU’NUN DÜŞMANLARI İNTİKAM PEŞİNDE

“Rekabetin böylesine gerçekten ihtiyacım yok!”
– Bernard Cornwell

Senturyon Macro ve Senturyon Cato, zorlu bir seferin sonunda gemiyle Roma’ya dönüyordu. Ama Girit açıklarından geçerken, yolculukları beklenmedik bir doğal felaketle altüst oldu. Ciddi şekilde hasar gören gemi, güçbela Matala sahiline yanaştı. Ancak Matala’da işler çok karışıktı. Büyük bir deprem yüzünden yıkılan şehir, kölelerin başlattığı isyanla daha da zayıflamıştı. Bütün imparatorluğu sarabilecek bir ayaklanmaya neden olmadan önce bu hareketi durdurmak, Macro ve Cato’ya kalınca işin rengi de değişecekti... Karşılarındaysa güçlü bir asi lider vardı: Ajax. Her gün ölümle korkusuzca yüzleşmeye alışmış gladyatör Ajax, hem politik hem de kişisel bir intikam arzusuyla yanıp tutuşuyordu. Senturyonlar, Roma’yı zor durumda bırakacak bir güçle karşı karşıyaydı.

“Kana susamış, utanmaz bir kahraman… Bernard Cornwell bağımlıları için kusursuz bir roman. Tarihi dokuyu ve durmak bilmeyen aksiyonu çok seveceksiniz. Fırtına gibi geliyor!”
- Good Book Guide 
 
 

4 yorum:

  1. melissa marr'ın kitabı lanetli sevgili serisinin 3. kitabı. ilk iki kitabı okumuştum, bol perili bir hikaye. benim hoşuma gitti, üçüncü kitabı da okurum heralde :)

    YanıtlaSil
  2. Evet ilk kitap bende de var, okunacaklarım arasında; gerçekten çok merak ediyorum bu seriyi=)

    YanıtlaSil
  3. Kitapliga ve o beyaz kanepeye bayildim! =)))

    Sevgiler

    :)

    YanıtlaSil
  4. @Sahaf Kedisi: evet onlara ben de bayılıyorum=D

    YanıtlaSil