19.07.2016

Nerelerdeyim?

Merhaba,

Geçen ay, ayın 18'inde anne oldum =)

Bu sene türlü sıkıntılar yaşadığımı bu sıkıntılar dolayısıyla pek okuyup, buralara da yazamadığımı önceki yazılarımda hep yazmıştım. Nedenini o zaman paylaşmamıştım ama bildiğiniz hamileliğin getirdiği türden sıkıntılardı bunlar =) Alınan kilolar, halsizlik kimi zaman ağrılar hep hamilelikte olan normal şeylerdi ama bir yandan çalışınca bütün boş vaktimi sadece ayaklarımı uzatip dinlenerek geçirebildim. Ellerimdeki uyuşmalar ve bu türden sıkıntılar da inanın elime kitap alıp okumayı çoğu zaman güçleştirdi. Yine de bunlardan şikayet edermişim gibi gözükmesin, heralde hayatımın en eşsiz dönemlerinden biri olacak; yalnızca neden blogu boşladığım, neden okuyup, yazamadığım kısmına artık bir açıklık getirmiş olayım =)

Fotoğraftan da gördüğünüz üzere artık kitaplığımıza farklı kitaplar da bol bol girecek =)

Peki şimdi vaktim var mı, tabii ki hayır =D İnsanların lohusalıkla, yenidoğan bebekle ilgilenmekle ilgili söylediklerini bir yere kadar biliyorsunuz ama yaşamak bambaşkaymış, gerçekten çok güzel ama çok zor, yorucu bir süreç. Bir günde pek az vakit kendime ayırabiliyorum ve uykusuzlukla ilgili söylenenler evet bahsedildiği kadar varmış =)) O nedenle vaktim oldukça buralarda olmaya devam edeceğim ;)

Not: Malumunuz ülkemizde sıkıntılı olaylar yaşanıyor, buradan artık bir anne de olarak evlatlarımız için de hepimiz içinde sıkıntıların yok olduğu mutlu ve sağlıklı yarınlar diliyorum, umuyorum...

Sevgiler,


15 yorum:

  1. Tebrik ederim :) Umarım bebeğin sağlıklı büyür, güzel bir geleceği olur ^_^

    YanıtlaSil
  2. Miniğin minik ellerinden öperim ^^ Tebrikler,Allah uzun,sağlıklı,mutlu bir ömür versin :)

    YanıtlaSil
  3. Ay çok sevindimmm ^_^ Tebrik ediyor, kocaman öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Sizin adınıza çok sevindim :-)

    YanıtlaSil
  5. Tebrik ederim :) Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah. Ben de sizden on gün önce doğum yapmışım. Lohusalıktan yeni çıktım ama etkileri sürüyor. Gerçekten de güzel ve bir o kadar da zor bir dönem. İnsan kendine doğru düzgün vakit ayıramıyor ama kitaplara her zaman yer bulunur. Ben emzirirken ya da kucağımda pışpışlarken okuyorum genelde :)

    YanıtlaSil
  6. Muhteşem bir haber buuu!! Güngör'cüm çok tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, mutlu, huzurlu ömrü olsun inşallah:) Seni çok iyi anlıyorum, bu keyifli ama yorucu süreçte kolaylıklar dilerim, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  7. Hayırlı olsun, sağlıkla büyütün bebeğinizi :)

    YanıtlaSil
  8. Tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayın, ama çok çok teşekkür ederim her bir güzel dileğiniz için <3

    YanıtlaSil
  9. Hayırlı olsun Güngör Abla :') İnşallah sağlıklı huzurlu bir şekilde büyür. Allah analı babalı büyütsün. Çok tebrik ediyorum ^^

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar,
    Anneliğiniz hayırlı olsun. Güle güle sağlıklı günlerde büyütün bebeğinizi. Bir kadın anneliğe terfi edince ister istemez ilgi alanları ve paylaşımlarına yansıyor. Annelik bir kadının başına gelebilecek en özel ve güzel duygu =)
    Vaktiniz olursa bana da beklerim kahve içmeye hem çocuklardan hem de kitaplardan konuşuruz ;)

    YanıtlaSil
  11. Tebrikler Güngör!
    Ne tatlı bir annesin, kırtasiye ve kitap seven anne candır can :)
    Sağlıkla büyüyün inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim =D Amin, inşallah =)

      Sil