4.06.2015

Babil Enpara.com Kampanyası ve Kitap Alışverişi


Bu hafta babil.com'dan aldığım bu mail beni nasıl mutlu etti anlatamam! Eğer enpara.com'da hesabınız varsa 100TL'ye kadar alışverişinize %50 indrim uyguluyorlar! İstediğim birkaç kitabı ben de hemen sepete attım ve 4 kitap yaklaşık 70TL civarında tuttu. Tabii bunun yarısını ödeyecek olmak ve hangi kitap olursa olsun yarısını ödeyecek olmak çok güzel bir şans. Kendi adıma çok memnun kaldım bu kampanyadan ve belki okuyucularım arasında da bundan faydalanabilecekler olabilir diye sizinle paylaşmak istedim.

Peki neler aldım? Çok istediğim birkaç kitap vardı stokta olduğunu görünce hemen sepete attım. Alışverişi dün yaptım ve umarım Cuma'ya kadar gelir, hafta sonu kargoyu alamayınca Pazartesi'ye kadar beklemek zor geliyor =)



2 yorum:

  1. Bu kampanyadan ben de yararlandım. Ben kampanyayı sonuna kadar kullandım :-) 100 liralık alışveriş yaptım. Hatta temmuz ve ağustos aylarında da 100'er liralık alışveriş yapmayı düşünüyorum. %50 indirimi kolay kolay bulamıyoruz. Kitapları stoklayıp sonra yavaş yavaş okuyacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mantıklı ve her ay 100TL kullanabilmemiz de çok güzel =) İyi okumalar dilerim =)

      Sil