9.11.2014

Kırtasiye: Yeni Alışveriş

Geçen hafta biraz gezdim, dolaştım ve güzel alışverişler yaptım. Sanırım epeydir böyle güzel kırtasiye alışverişi yapmamıştım. Aslında 1-2 birşeyler alıyorum ama bu sefer kırtasiye ve kitapçı gezip, herşeyi detaylı inceleyip, seviğim birkaç şeyi almak yoğun bir haftanın ardından epey iyi geldi diyebilirim =) Bakalım neler almışım ;)

Eşimle işten erken çıktığımız bir gün D&R'a uğradık ve bir süredir aklımda yeni bir Notelook defteri almak olduğundan bu yeni "Athina" kapaklıyı görür görmez kaptım. Mitolojiyi çok severim, bu kapak da çok hoşuma gitti. Elimde sanırım epey bir Notelook defteri var, bir ara fotoğraflayıp onar hakkında yazı yazmak istiyorum; Scrikss'in bu defterlerini ilk çıktığı günden beri pek seviyorum. Renk renk, farklı konseptlerdeki kapakları, kenarındaki lastik ve kağıt kalitesi benim hoşuma giden nedenler.


Stabilo'nun bu renkleri elimde olmadığından almak istedim, genelde tek tek alıyorum ama küçükken aldığım 10 renk paketleri de pek severim. Sanki ben küçükken daha uygundu fiyatları, nedense şu an çok uçuk geliyor fiyatlar. MonAmi'nin bu kaleminden haberim yoktu açıkçası markayı görünce almak istedim, oldukça hoşuma giden bir kalem oldu, gayet rahat bir tutuşu ve yazımı var. Bir diğer markayı görünce alma durumu da silgide oldu =) Morning Glory'i çok seviyorum, silgiyi görür görmez kaptım, ayrıca daha önce bu markanın silgisi olduğunu hiç bilmiyordum. Tombow uçlardan epeydir almamıştım, çok seviyorum bu uçları, başka bir marka hiçbir zaman yerini doldurmuyor. Ve etiketler tamamen sevimliliklerinden ötürü alındı =D


Son olarak bu karede gördüğünüz haftalık ajanda ve fotoğraflamayı unuttuğum yeni ambalajlı bir Tombow uç ile Milan silgi var. Bu ajanda Barunson marka; çok sevimli ve epey kullanışlı. Yeni yıl için bir ajanda almayı istiyorum ama bunun içinde tarih olmadığından her zaman kullanılabilir, hatta kullanmaya başladım bile. Tombow'un yeni ambalajını sevmesem de uç "3B" olduğu için bir denemek istedim, yumuşak uçlara bayılıyorum ve bu uç da çok güzel yazıyor. Hatta Google'dan bir görsel koyayım şuraya:


Son olarak; Milan'ın silgilerini seviyorum, ben genelde farklı markalar tercih etsem de yavaş yavaş Milan silgileri denemeye başladım. Aldığım modelini de epeydir merak ediyordum, çok da hoşuma gitti.

Google sağolsun yine bir görsel buldum =) İşte Milan'ın bu silgilerinden beyaz/krem olanını aldım;)

İnsan epey mutlu oluyor kırtasiye alışverişi yapınca =) Defteri geçen hafta aldım ama hala yazabilmiş değilim, ilk sayfa stresi yaşıyorum sanırım =P Yeni hafta başlamadan, tatilin bu son akşamında biraz keyif yapıp, aldıklarımı denemek istiyorum. 

İyi geceler ;)


15 yorum:

  1. O çiçekli not defteri ne kadar şık öyle.. *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Notebook Kırtasiye'den aldığım bir post-it defteri =)

      Sil
  2. yine çok güzel!
    Ajandayı ve puantiyeli uçlu kalemi nereden bulabilirim acaba? çok beğendim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ajandayı Bursa'da bir kırtasiyeden aldım, "Barunson" markasıyla internette arama yapıp bulabilirsiniz belki. Uçlu kalem çok oldu alalı maalesef hatırlamıyorum =/

      Sil
  3. yeni cicilerini güle gül kullan :) benim dikkatim latte çekti direkt.. sek'in latte'si mi varmış o.O en kısa zamanda bulup denemeliyim :) defterin çok güzel:) defterler güzeldir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler =) Sek'in Mocha'sını daha çok beğendim ;)

      Sil
  4. Çok güzeller güle güle kullan. :) Özellikle de o etiketler ve yeni ajandan çok tatlı. :D

    YanıtlaSil
  5. Ajandanın içini merak ettim ben :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ara hakkında yazı yazabilirim, olmadı fotoğraf paylaşırım ;)

      Sil
  6. çiçekli not defterine bayıldımmm*-*blogumda ödülün var Güngör Abla,zamanın olduğunda beklerim:)

    YanıtlaSil
  7. Ama field notes kurşun kalem ile wash tapeleri nereden aldığını söylememişsin.
    Bir de pentel ain stein uçlar kalite olarak tombowdan daha iyi şu anda. Benim bildiğim öyle. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çünkü her biri hediye =) Pentel'i de deneyelim o zaman bir ara ;)

      Sil
  8. her şey çok güzel ^^ puantiyeli kalemin markasını öğrenebilir miyim mümkünse , her yerde aradım bulamadm çıldırıciğimm :))

    YanıtlaSil
  9. Bloğunuza yeni rastladım paylaşımlarınız çok hoş :) kırtasiye malzemesini görünce de dayanamayıp yorum atıyorum. benim sevimli kırtasiye malzemelerine karşı zaafım var sanırım :) son olarak malzemelerinizi iyi günlerde kullanınız efendim :)

    YanıtlaSil