1.11.2014

Kitap: Okunmayı Bekleyenler: Uzun Dünya, Ölümcül Merhamet, Yerkara

Blog başlıklarımda biraz değişiklikler yapacağım; bunu hem bir yayında karman çorman oradan buradan bahsetmeyeyim, biraz daha düzenli olsun diye hem de daha sık daha düzenli yayın yapmak için ;) 

İşte bunlardan biri de Kitap kategorisinde "Okunmayı Bekleyenler" başlığı. Bekliyorlar çünkü bu kitaplar benim kitaplığımda mevcut :)) 


Bunlardan ilki Uzun Dünya. İthaki Yayınları'ndan çıkan bu kitabı kitap fuarından almıştım. Terry Pratchett'ı pek severim, kitabın konusu oldukça ilginç.


Diğer iki kitap ise DEX yayınlarından. Bu iki kitap da epeydir kitaplığımda ama okumayı çok istediğim iki seri bunlar. Konuları oldukça güzel, hatta Ölümcül Merhamet'e başlamıştım ve çok beğenmiştim, bi ara devam edeceğim.

Siz bu kitapları okudunuz mu, beğendiniz mi? Yorumlarınızı bekliyorum ;)


15 yorum:

  1. Sanırım hepsi fantastik,değil mi?

    YanıtlaSil
  2. Paylaştığın kitapların hiçbirini okumadım; ama Uzun Dünya romanı benim de kitaplığımda unutulmuş bir köşede bekliyordu. Paylaşımı görünce hatırlayıverdim, elimdeki kitabı bitirir bitirmez ben de başlayacağım :)

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Neden bu kadar zamandır okumadım bilmiyoru ama okuyunca bayılacağıma eminim ;)

      Sil
  4. @büyülüayraç yorumunu gördüm ama kendi yazdığımı silerken yanlışlıkla seninkini de silmişim :( Çok üzgünüm, görürsen tekrar yazarsan sevinirim; ben de cevap olarak Disdünya'nın ne kadar harika olduğunu yazmıştım;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  5. Ölümcül Merhamet'i daha fazla bekletmeyin derim. Yeni okudum. :) Çok başarılı bir tarihi - fantastik kurgu romanı. Ayrıca Uzun Dünya'yı ben de çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok merak ediyorum Ölümcül Merhamet'i, böyle güzel yorumlar da daha fazla meraklanmama neden oluyor =)

      Sil
  6. Ama o çerçeve çok güzel.:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, internetten çıktı alıp çerçevelemiştim ;)

      Sil
  7. Biliyor musun, Uzun Dünya'yı ben senden görüp almıştım, kitap fuarından aldığın zaman olabilir hatırlamıyorum ama kitabın içinde "renkli kitabın kitaplığından" diye notum var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa ne güzel Zeynep :) Umarım sevmişsindir ^-^

      Sil