28.11.2014

Kitap: LONDRA - Bilmek İstediğiniz Her Şey

Hazır hafta sonu gelmişken, sonunda size bu harika kitaptan bahsedebileceğim. Şu sıralar kitaplığımı temizledim; okuyup da saklamak istemediklerimi eledim ve iki farklı günde bunları 2.el kitap alan kitapçılara sattım. Çok muhteşem ücretlerde satamıyorsunuz maalesef, pazarlık yapmıyorlar=) Her neyse kazandığım parayla yeni kitaplar aldım pek tabii ve bunlardan biri çok büyük bir mutlulukla aldığım LONDRA - Bilmek İstediğiniz Her Şey kitabı oldu ^o^


Bu kitabı daha önce ilk kez Tüyap Bursa Kitap fuarında NTV standında görmüştüm, her nasılsa zamanla aklımdan çıkmış ancak kitapçıda NTV Yayınlarına bakarken bu seriden tek kopya olan bu kitabı görünce hemen alıp okumak istedim =) Londra sevgim çok başka; dünyada nereleri görmek, gezmek istersin deseniz kesinlikle tek bir yer yeter benim için; o da Londra =)


Böyle renkli kısa kısa bilgilerle donatılmış kitaplara bayılıyorum; kesinlikle en sevdiğim tarzda kitaplardan. Çocukken de bu tarz bilgi veren, renkli çizimlere sahip kitapları çok severdim; o nedenle sanırım biraz çocukluğumu da hatırlatıyor bu tarz kitaplar =) İçeriği benim için oldukça ilgi çekici ve tatmin ediciydi. Bu kitaptan tam olarak ne beklediysem onu buldum diyebilirim.


Bildiğim birçok şeyin yanında bilmediğim birçok bilgiyi de edindim. Yalnız bu kitaptan detaylı bilgiler edinmeyi beklemeyin; kesinlikle eğlenceli, hoş bilgiler edinmek ve keyifli bir zaman geçirmek için okunacak bir kitap ;)





Her bölümün sonunda yer alan, o bölümle ilgili daha fazla bilgi edinebileceğimiz sitelerin adresleri bence kitaptaki en hoş detaylardan biriydi.


Serinin bu kitap dışında bir de Paris ve Roma hakkında kitapları var; ilgilenenlere duyurulur ;)

İyi haftasonları =)


14 yorum:

  1. Kitap güzel görünüyor gerçekten. :) Londra benim için de çok farklı bir yerde. Belki de o yüzden ilgimi çekti bilemiyorum. :)
    Ayrıca kitap satma işi çok can sıkıcı, değerini zaten alamıyoruz. Belki biliyorsundur ama ben yine de söyleyeyim. ukitap.com 'dan kitap takası yapabilirsin. Sonuçta bizim elden çıkarmak istediğimiz bir kitap, okumak isteyen birine gidiyor ve karşılığında biz de okumak istediğimiz kitabı alıyoruz. Güzel bir alışveriş oluyor. PTT kargo ile kitapları indirimli de gönderebiliyoruz.

    YanıtlaSil
  2. paris olanı okumak isterdim :) ama londra nın yeri ayrı.. gerek sherlock gerek doctor who olsun :) çok tatlı ve eğlenceli bir kitap gibi duruyor..
    acaba ben de mi istenmeyen kitapları 2.el kitapçıya satsam :) çok iyi bir fikir verdin haberin olsun :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada kitaplığı yenilemek çok iyi oluyor;)

      Sil
  3. Ahh benim de içimde bir Londra aşkı var ki anlatamam... Kitabı çok merak ettim! :)

    YanıtlaSil
  4. Bak şimdi, okuyup da saklamak istemediklerimi elemeliyim duygusuyla cebelleşirken, ama günlerdir üşengeçlikten yapmazken, bu yazı tokat gibi oldu şimdi. :) Özendim valla. Artıkın ben de bi el atsam şu ayıklanacaklara bi, pek bi eyi olacak. Teşekkürler gaz için... ;)

    YanıtlaSil
  5. Ben de geçen gün gördüm bu kitapları , Londra , Paris sanki bir tane daha vardı , artık 2015 'de diyorum :) Keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım New York da varmış ;) Teşekkürler ;)

      Sil
  6. Londra ilgimi çekmese de çok tatlı bir kitapmış ^.^
    Kitapları ikinci el satma işini bir ara ben de düşünmüştüm. Elimde sıfır, kapak açılmamış kitaplar olduğunu söylediğim halde inandıramadım. Baya yıpranık eskilerdendir* diye muamele yaptılar. Sinir oldum :) Okumasam da bulunsun, zengin gösterir dedim ve caydım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bana da aynı muameleyi yapıyorlar, online olarak satmak da işe yarayabilir;)

      Sil
  7. Gerçekten çok güzel bir kitaba benziyor yılbaşı öncesi kendime hediye mi alsam ne yapsam :) Ben de bir aralar sahaflara kitap satıyordum ama çok gülünç fiyatlara alıyorlardı o yüzden bırakalı oluyor baya. Belki bir ara kitap takası için giderim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok iyi fiyata sattım diyemem maalesef =/ Ama evet kitap takası daha iyi olabiliyor ;)

      Sil