27.09.2014

Hafta Sonu ^o^


Uzun bir aradan sonra herkese merhaba ^o^

Yaz biter bitmez öyle bir hızla başladık ki iş hayatına, nefes almadan çalışıyoruz desem hiç yalan olmaz =D Şu Cumartesi keyif fotoğraflarına hafta içi imrenerek bakıyorum desem yeridir. Gerçekten iş hayatı çok yorucu, yalnız benim için değil, hepimiz için öyle. Ama ne yapalım, herşeyin tadını çıkaralım, kendimize zaman ayırmaya, ufak aralarla bile mutlu olmaya çalışalım öyle değil mi? Biliyorum çok zor, zor olduğunu bizzat kendim de görüyorum ama mutlu olmak sağlığımız için de çok önemli;)
Çok fazla kitap okuyamadım bu dönemde ama defterlerle, kalemlerle oynamaya devam =D


Kitap almamaya çalışıyorum daha önce de dediğim gibi ama bu Doctor Who kitabını D&R'da arkadaşım koşarak bana getirince kasaya kaç saniyede gittim hatırlamıyorum =D Yalnız kitabın tamamını okumama kararı aldım zira ismine baksanız yeni yapım hakkında zannedersiniz ama büyük bir çoğunluğu pek tabii eski yapımı da içeriyor ki beni hiç ilgilendirmiyor çünkü ben yeni yapımı seviyorum. Sonra bir de bu kitap çoğunlukla yazarın dizi eleştirisini içeriyor ve ben birçok düşüncesine katılmadığımdan, bu kitabı kesinlikle tavsiye ederim diyemeyeceğim. Mutlaka iyice araştırıp, inceleyip alın derim.


Ve yeni başladığım Neil Gaiman kitabı. Çok uzun zamandır kitaplığımdaydı, ben Neil Gaiman kitaplarını pek biriktirmem, alır almaz okurum çünkü kendisi her kitabını bayılarak okuduğum tek yazar belki de. Ancak bir arkadaşım bu Amerikan Tanrıları'yla bağlantılı demişti ve ben o kitabı bitiremediğimden buna başlamaya cesaret edememiştim ama şimdi elime alıp bakınca (özellikle de ithaf sayfasını okuduktan sonra=) ) hemen başlayayım dedim. Sanırım 30sf falan okudum daha ama özlemişim Neil Gaiman'ın kalemini, çok eğlenceli ;)

Ve bu haftadan son bir fotoğraf. Bu güzel deftere başlama kararı aldım bu hafta; elimizdeki kullanmaya kıyamadığımız defterleri kullanalım mesajıyla bu hafta instagram'da bir fotoğrafını daha paylaşmıştım =D Günlük notlarımı, yapacaklarımı ve çeşitli listeleri not ediyorum bu güzel deftere ;)

Daha sık blog yazmak için bir app bile yükledim telefonuma ama ne çare =D Yoğun olsam da yazmak iyi geliyor, hiç değilse hafta sonları yazarım diye düşünüyorum ;))

*Anansi Çocukları ithaf sayfası - Neil Gaiman


14 yorum:

  1. Sarasalara bayılıyorum ama fiyatları biraz pahalı geliyor acaba sizin düşünceniz nasıl ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Notebook Kırtasiye'de 4 adeti 3 fiyatına satıyorlar bu nedenle bir tek oradan alıyorum. Kalitesine göre çok da pahalı değil aslında ;)

      Sil
  2. seni özledik güngör abla:)Daha sık girsen süper olurdu:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de özlüyorum, keşke her gün yazabilsem =)

      Sil
  3. Gerçekten uzun bir ara , yazmanız güzel oldu :) Yazın daha çok buradaydınız gerçekten. İnsana okuma yazma hırsı veren fotoğraflarınızla birlikte alışkanlık yaptınız bana :) Bu kadar uzun süre yok olmayın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, ne mutlu bana =) Umarım daha sık yazabilirim ;)

      Sil
  4. Herkesin hayatı çok yoğun ama kendimize de zaman ayırmak lazım ki o yoğunluğun içinde kaybolmayalım :))

    YanıtlaSil
  5. kütüphaneden alınmış 3 kitap ve bir sürü notlar var calışmam için.. ama gel gör ki ben internet başındayım :/
    defterlerin çok güzeller.. onları doldurabilmek bence ayrı bir yetenek :) bende en az 30 tane defter var ama hep boşlar..kıyamıyorum ki yazmaya.. çok güzel duruyorlar :)
    DW'nin kitabını merak ettim.. zaten capaldi'ye de pek ısınamadım ki.. sen sevdin mi onu??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Defter almadan duramıyor insan =) Capaldi'y sevdim ama yeni sezon bir farklı havada ilerliyor, ben eskiyi özlüyorum halen =)

      Sil
  6. İthaf sayfasına bayıldım öldüm bittim :) Çaydanlığına da tabi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah o çaydanlığa herkes bayılıyor, Kütahya porselenin outletinden pek de uygun bir fiyata almıştım, severek kullanıyorum ben de ;)

      Sil
  7. Negüzel bir post olmuş, fotolara bayıldım. Komik ama Anansi çocukları" nı anasının cocukları diye okudum postun sonuna kadar :)

    YanıtlaSil