6.07.2014

Yeni Blog Tasarımı

Blogumda yenilik yapmayı seviyorum, bir süredir de aklımda olan bazı şeyler vardı blogumla ilgili ve sonunda işe tasarımı biraz değiştirerek başladım =) Sade tasarımlardan hoşlanıyorum; ben genelde simple şablonu üzerinden çok ufak değişiklikler yapıyorum. Şimdilik website iconları bana ait değil onlar kullanımı bedava olan, hoşuma giden ve uzun zaman önce bilgisayarıma indirdiğim iconlar. Bu gece biraz yoruldum şimdilik bu şekilde kaydettim onları ama pembe-gri fontlara uygun bir şekilde değiştirebilirim önümüzdeki günlerde belli olmaz =) Kısacası yenilik iyidir, değişiklik yapmayı seviyorum.

Aslında blogla ilgili aklımda başka fikirler de var; ama inanın öyle yoğun bir dönemdeyim ki en azından iki hafta ne kadar ilgilenebilirim bilemiyorum. Gerçi fırsat yaratmak istiyorum çünkü burası bir tür "kaçış noktası" =) bloggerlar ne demek istediğimi anlarlar sanırım;) yani blogla ilgilenmek; gündelik rutin işlerden, sorumluluklardan kaçış ve kendime özel bir alan yaratma ve bunu ilgili herkesle paylaşma işi ve ben bunu çok seviyorum =) O nedenle bakalım zaman ayırmaya çalışacağım;)

Neler yapıyorsun derseniz; iş yoğunluğu dışında kitap okumaya, yazmaya, yeni kırtasiye ürünleri denemeye =) ve instagramda sıklıkla fotoğraf paylaşmaya çalışıyorum. Bunlar hep güzel, insanı rahatlatan aktiviteler =)) Doğrusu bu ay biraz yoğun ve sonunda tatile girecek olmanın verdiği sabırsızlık ile uzun süren yılın yorgunluğu daha da strese sokuyor insanı =) Okuyarak atmaya çalışıyorum o stresi ama gerçekten yoruldum sanırım =) Umarım hepimiz bir güzel dinlenecek vakit buluruz bu yaz;)




14 yorum:

  1. Sade ve hoş bir tasarımınız var ben de tasarımımı yeni yeniledim. Beklerim http://mucihande.wix.com/mcdem

    YanıtlaSil
  2. Başarılı bir tasarım çıkaracağına eminim :-).. bloglar bizim sanal dünya kacis biletimiz gibi :-)

    YanıtlaSil
  3. Tasarım çok hoş, dediğiniz gibi sade ve böyle olması göz yormuyor, hoşuma gidiyor. Yalnız ben renkli kitap yazan şablonun ortadaki büyük haline çok alışmışım, girdiğimde bir şaşırdım. :))
    Siz eskiden videolar da çekiyordunuz diye hatırlıyorum, neden bıraktığınızı sorabilir miyim? Çok keyifli videolar oluyordu, sesiniz rahatlatıcıydı.
    Blogun kaçış yeri oluşunu da anladım bir blogger olarak.Umarım hep buraya gelmeye devam edersiniz. Yoğunluğunuz da bitince umarım dinlenip kendinize zaman ayırabilirsiniz. :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Evet videolar çekiyordum ama sonradan vakit bulamaz oldum ve bıraktım, ama yorumunuz mutlu etti beni =)

      Sil
  4. Gayet hoş olmuş ben de sadeleştirmek istiyorum ama elim gitmiyor o sonbaharlı kitapçı dükkanı tablosunu o kadar çok seviyorum ki kıyamıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o tablo bir harika zaten, ben de bayılıyorum ona ;)

      Sil
  5. Tasarım çok hoş olmuş, iconların da yeni tasarımla gayet uyumlu olduğunu düşünüyorum ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler =) Karar veremedim o iconlara ama belki öyle kalır bir süre ;)

      Sil
  6. çok hoş bir tasarım, ben de sade tasarımıları seviyorum, güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  7. Hayırlı olsun, sadelik güzeldir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, evet ben de mutluyum şu an bu sadelikten =)

      Sil