31.07.2014

Transylvania + Yazmak & Çizmek


Notelook'un bu defterini Scrikks'in Instagram hesabında ilk gördüğüm andan beri istiyordum ve D&R'a gelir gelmez de aldım. Bu defterlerin ilk serisi çıktığında London olanı da hemen almıştım ancak diğer Notelook defterlerinden farklı olarak lastiksiz çıkmıştı o seri. Çok kısa bir süre sonra lastikli olanlarını da raflarda görünce üzülmüştüm çünkü ben lastikli defterleri çok seviyorum ama London da öyle farklı bir defter olarak yerini aldı.

Hem vampirleri sevdiğimden, hem de Transylvania yazısı, defter kapağı olsun her haliyle çok güzel olan bu deftere bayıldım. "Journal" olarak kullanıyorum; Türkçe olarak "günlük" demiş oluyoruz ama tam olarak günlük değil; daha çok kreatif bir günlük diyebiliriz sanırım. Özellikle Instagram'da çok başarılı journal tutanlar var; yaptıklarını takip etmeye bayılıyorum. Aklıma gelenleri, gördüklerimi, sevdiğim birçok şeyi yazıyorum, resimlendiriyorum, kesip yapıştırıyorum diyebilirim. Oldukça keyifli ve insanı rahatlatan bir aktivite.


Instgram'da da bu fotoğrafı ilk paylaştığımda dediğim gibi; bu defter tam bir ilk görüşte aşk =) O zaman yazıp, çizmeye devam ;)


11 yorum:

  1. Cok guzel gercekten. Bizimle de paylasirsin belki journal'dan birkac sayfa... :)

    YanıtlaSil
  2. Oldukça güzel bir kapağı var alıp denemek lazım bunu da dolma kalemle:) Güle güle kullanın sevgili D.Defter' in dediği gibi journaldan da örnek görsek birkaç sayfa nasıl olur:)

    YanıtlaSil
  3. journal paylaşımlarını ben de merak ediyorum?:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paylaşmak isterim ben de en kısa zamanda ;)

      Sil
  4. Her şeyden önce şunu söylemeliyim ki, kırtasiye malzemelerine ba-yı-lı-yor-um!
    Görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  5. Harika bir şey. İlk defa görüyorum. Kesmelere yapıştırmalar filan. Ben günü gününe yazmaya üşeniyorum. :) Journal demeyeyim de ben ona günlüğünden bir kaç sayfa yazsan da okusak diyeyim. :):)

    YanıtlaSil
  6. Bende de bunun bir versiyonu vardı ilk çıktığında almıştım ama lastiksizdi. Cidden neden önce lastiksiz sonra lastikli çıkarıyorlar. Sonradan mı akıllarına geliyor lastik takmak :)
    Scrikss defterleri güzel bu yeni çıkanlar fakat dolma kalemi sevemiyorlar bir türlü...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kağıtları biraz daha iyi olabilir bu açıdan.

      Sil