8.07.2014

Alışverişler ve Dahası =)



Geçen hafta çok istediğim yeni Notelook defterlerini alabildim. Bu resimde birini görüyorsunuz; pembe kareli tekstil serisinden kumaş kaplı, lastikli defter. Alışverişin tamamını ve diğer defteri de bu linkte görebilirsiniz: http://pinsta.me/p/751443279803114083_248690311 ;) Bu fotoğrafta bir önceki Cumartesi akşamına ait, güzel ve keyifli bir an =) Defterin yanında gördüğünüz renkli kalemler Paper Mate markasına ait. Epeydir istediğim kalemlerdi sonunda aldım ama geç bile kalmışım. Kalemler resmen kâğıtta kayıyor, çok güzel yazıyorlar. Gümüş renkte gövdeye sahip olanlar fineliner ancak yanındaki gövdesi renkli dörtlü daha kalın uca sahipler. Hemen onların yanında gördüğünüz kedili defter de Deffter markasına ait "Yazmak için bir milyon neden" serisinden. Bu serinin çok çeşitli defterleri var, insanın hepsini alası geliyor ama benim için 2 tanesi bile fazla şu an =) Yine de bu kedili olanı uzun süre aradım ve bulunca kaçırmayayım dedim ;)


D&R'ın websitesinde DK ve DEX kitaplarında 5TL'ye güzel kitaplar olduğunu biliyordum ama bunları mağazalarda da satışa sunduklarını bilmiyordum yani bir web indirimi gibi düşünmüştüm. Geçen hafta bir alışveriş merkezinde mağazaya uğrayınca birbirinden güzel çeşit çeşit kitabı görünce hemen Boş Koltuk'u aradım ve buldum. Benim için çok kârlı bir alışveriş oldu hatta instagram'da bu fotoğrafı paylaştığımda da yazmıştım "İyi ki 32 TL iken almamışım ve demek ki 5 TL'ye de satılabiliyormuş" diye. Ben sevdiğim bir yazarın kitabını geç almışım ne farkeder, önemli olan yayınevlerinin acaba böyle kitaplar "popüler"ken 32TL gibi uç fiyatlara satmak yerine daha uygun fiyatlara satıp satamayacağı. 5TL'ye satmayı tercih etmeyebilirler ama en azından herkesin okuyabileceği fiyatlar olabilir. Kitapların satıldığı fiyatlar onların başarısını ve edebi yönden değerini göstermez bana göre. Yayınevleri bazı önemli masrafları karşılamak durumunda olabilir, bunu da göz önünde bulunduruyorum ve biliyorum ama yine de ülkemizde kitap satış fiyatlarının ne yazık ki bazen aklın sınırları dışında olduğu bir gerçek.


Geçen haftadan yine bir kırtasiye alışverişi, epey güzel ve verimli bir hafta olmuş benim için =) Benim ilk Rhodia defterim, kareli ve boyutları şu an tam istediğim şekilde olan birini seçtim. Yanına uyumlu yeni Stabilo kurşun kalemlerden ve Milan'ın bir silgisini aldım. Hepsi için kısaca çok memnun kaldığım bir kaliteye sahip olduklarını söyleyebilirim. Rhodia'yı özellikle çeşitli kalemlerle denemek istiyorum; birçok kişinin önerdiği üzere dolma kalem çalışmalarımı da bu defterde yapacağım. Stabilo'nun yeni kurşun kalemlerinden birkaçını paylaşmıştım daha önce; özellikle 2B uca sahip olmaları ve dizaynları çok mutlu ediyor beni.


Son olarak Pazar akşamından bir kare =) Bilgisayar başında blog için önceki yazımda bahsettiğim düzenlemeleri yaparken yanımda olanlar. Taht Oyunları'nı okumaya devam ediyorum, çok az kaldı umarım yakında bitecek ama dayanamadım daha kolay okunabilir bir kitaba daha başladım. Serinin 4. kitabı bu ve çok da özlemişim bu seriyi, sanırım son çıkan hariç hepsi var elimde kitapların, belki bu yaz biraz daha fazla okurum bu seriyi =) 

Ve kapanışı kitaplığımdan bir kareyle yapıyorum;) 



11 yorum:

  1. Yeni kırtasiyelerini güle güle kullan hepsi birbirinden şirin, notelook defter ve papermate'in finelinerlarını not aldım:)) bu arada abartılı kitap fiyatları yorumuna katılıyorum, örneğin bir kitap 37 tl olmamalı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, sen de seversin umarım o ürünleri ;)

      Sil
  2. Katılıyorum. Özellikle DK bir süredir 30TL'den aşağı kitap çıkarmaz oldu. Çok anlamsız. Maksimum 20 iyidir diye düşünüyorum. Keyifle oku & yaz :)

    YanıtlaSil
  3. D&R nin indirimleri çok güzel oluyor.Bende boş koltuğu almayı düşünüyorum.İyi okumalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de indirimlerden memnunum :) Size de iyi okumalar ^-^

      Sil
  4. Harikaa blogunuzz :)) Benim de böyle bir merakım varr kalem defter renkli bantlarr renkli, şekilli post it'lerrr bayılırım hepsinee ^^ Şimdi yalnız olmadığımı görüyoruummm. Her şey çok tatlı ^^ Güle güle kullanın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ^-^ Ben de benim gibi bu güzellikleri sevenlerin olduğunu görmekten mutlu oluyorum ;)

      Sil
  5. ayy ne şirin şeyler almışsın öyle. hepsi birbirinden güzel. hele o defterlere bayıldım. güzel günlerde kullan canım.

    YanıtlaSil
  6. Şey siz ne yapacaksınız onca defter kalem ve silgili :D Bende bayılırım ama kendim bile cevaplıyamıyorum yaaa :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Bana çok sık sorulan sorulardan bir bu; ama inanın illa ki kullanacak bir yer buluyorum ;)

      Sil