7.12.2013

Hafta Sonu Okumaları


İş yerinden çok sevdiğim bir arkadaşımın doğum günü hediyesi olan Fullmetal Alchemist / Çelik Simyacı serisinin ne zamandır animesini izlemek istiyordum ve doğruyu söylemek gerekirse mangasının Türkçe'nin olduğunu bilmiyordum bile=) Arkadaşımın bana bu seriyi alması ise tamamen sürpriz oldu, çünkü çok doğru ve beni çok mutlu eden bir tercih yapmıştı =) Sonuç olarak 2 gün önce okumaya başladım ve bugün de keyifle sonlandırdım ilk kitabı. Şimdilik serinin animesini izlemeyi düşünmüyorum, ilerleyebildiğim kadar mangasını okumaya devam edeceğim.



Manga okumayı çok seviyorum, Türkiye'de çıkmadığı dönemlerde internetten İngilizce'lerini okumaya çalışıyordum ama bilgisayardan okumak çok zor oluyor. Sonrasında Türkiye'de çıkan birkaç manga serisini okudum. Pek meşhur Death Note'un animesini izlediğimden mangasını almadım ama mangası da öyle güzel ki;) Bu arada geçenlerde Vampire Knight'ın çıktığını gördüm ve çok mutlu oldum, sadece ilk sayısının bir kısmını okumuştum ve çizimlerine bayılmıştım; şimdi Türkçe mangasını almayı da çok istiyorum.


Öğleden sonra zaman zaman okuduğum Yazarın Odası isimli kitaba bakıp biraz keyif yaptım; bu akşam ya da hafta sonunun geri kalanında ya bunu okumaya devam eder ya da yeni bir kitaba başlarım;)

Siz bu hafta sonu neler okuyorsunuz?

2 yorum:

  1. Kalemler çok çok güzel, bayılıyorum böyle renkli kırtasiye ürünlerine! :) Ben açıkçası hiç manga okumadım, pek ilgim de yok ama siz seviyorsanız hediye çok iyi olmuş sizin için. Ben bu hafta sonu açıkçası akıl sağlığımı yerine getirmeye çalışmakla meşgulüm. Mucizeler Dükkanı'na Dönüş'ü okurken bir anda, Judith McNaught'un bir kitabını gördüm kitaplığımda. Ve şöyle bir bakayım dedim, gerisini bilirsiniz.. Demez olaydım. :))) O yüzden durumum pek iyi değil. Bu arada benim de yeni sayılabilecek ve kitap yorumları da yaptığım bir blogum var. Beklerim..

    YanıtlaSil