8.11.2013

Ve Hafta Sonu Gelir...


İş yönünden çook yoğun bir dönem geçiriyorum diyebilirim, öyle ki yarın da bir seminer için işe gideceğim. Boş kalan vakitlerimde bol bol kitap okumak istesem de itiraf etmeliyim ki uykuya yenik düşüyorum =) O yüzden hala aynı kitabı okumaktayım ama kitap süper gidiyor onu söylemem gerek =) 

İstanbul'da fuara gidenleri epey kıskanıyorum =) Ben de gitmeyi düşündüm ama aşırı yorucu olacağından vazgeçtim, malum epey uzak bir yerde fuar alanı. Bursa'daki Tüyap Kitap Fuarı da epey renkli olduğundan o döneme saklıyorum şimdilik heyecanımı ;) Yalnız bazı yayınevleri fuara özel kitapları erken getirmişler, işte onları kıskanmaktan kendimi alamıyorum--özellikle İthaki Yayınları'nın yeni kitaplarında çok fena gözüm kaldı.
Bu hafta sonu dediğim gibi işe de gideceğimden pek bir plan yaptığım söylenemez ama sizin var mı planlarınız, ya da fuara gittiniz mi, neler aldınız, neler düşünüyorsunuz merakla bekliyorum yorumlarınızı;))

10 yorum:

  1. ben de fuara ofisten katılanlardanım :)

    YanıtlaSil
  2. ben istanbuldayımd ne oluyor gene gidemiyorum ankaradan gelenle aynı sürede varıyorum fuara :D o sebeple mümkünse almım dedim bu sene :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, ben de gitmeyi düşündüm ama İstanbul'daki arkadaşlarım da hep aynı şeyleri söylediğinden vazgeçtim :)

      Sil
  3. Ben de pek severim cumayı =)

    YanıtlaSil
  4. aynı duyguları paylaşıyoruz.ben de çok kıskandım ve bursa kitap fuarını bekliyorum... keşke bütün kitap fuarları aynı zamanda yapılsa..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, ya da yılda 2 kere falan olabilse ^.^

      Sil
  5. Eve yeni vardım. Fuardaydım bugün :)

    YanıtlaSil
  6. istanbula eskiden giderdim ama artık şehrimizdeki fuarı bekliyorum. bazende bursadakinede
    geliyorum..

    YanıtlaSil
  7. bizde gidenlerdeniz hemde bir sürü kitap alanlardan :)

    YanıtlaSil
  8. Fuar bana uzak geldiğinden gitmiyorum, yakında olsa giderdim. Böyle de tembel bir insanım =)

    YanıtlaSil