11.10.2013

Okumak, daha çok okumak...

Bakmayın şu rahatlığa, iş güç başladığından beri yine okuma düzenim bozuldu=) Her gün yalnızca 2-3 sayfa okuyup hemen uykuya dalıyorum ki zaten gün içinde de pek vaktim olmuyor. Hafta sonu deseniz dinlenme, eğlenme, gezme-tozma aktiviteleri.... =) derken yine yoğun geçiyor. Evet ama farkındayım istesem de pek okumaya vakit ayıramıyorum. Hazır bayram tatiline girmişken daha sık okumayı planlıyorum ama başka planlarım da var. Okuma düzenine sahip olmak için biraz planlar yaptım, yakında paylaşırım ;)

Siz neler okuyorsunuz bu günlerde? ;)


6 yorum:

  1. Evet, daha çok oku ki daha çok yaz, keyifle okunuyorsun çünkü :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, nasıl mutlu ettin beni ^o^

      Sil
  2. bu kadar çok okumana bayılıyorum. bana gelince, ben hiç kitap okumuyorum. ama gerçekten senin gibi bir kitapkurdu olmayı çooook isterim. kitap okumanın ne kadar önemli olduğunu biliyorum ve bu yüzden bu alışkanlığı kazanak istiyorum. sence ne yapmalıyım, bana tavsiyen var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok seveceğinizi düşündüğünüz konulara sahip kitapları alıp okumaya başlamak en iyisi ;) İnsanların beğendiklerini değil, sizin beğendiğiniz kitabı okumak okuma alışkanlığı kazanma konusunda çok yardımcı oluyor;)

      Sil
  3. Agatha'larımı bir solukta okurken yüksek lisans derslerim ve ödevlerim başlayınca bu sefer kendimi akademik okumaya verdim bu yüzden okuma planım benim de yavaşlayacak gibi görünüyor. Elimde Ahmet Ümit var İstanbul Hatırası bayramda da ödevlerimi bitirmeyi istiyorum bir de Eskişehir gezisi var :))
    Sevgiler şimdiden iyi bayramlar canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kolay gelsin umarım istediğin kadar vakit ayırabilirsin kitaplarına da;) Sevgiler, ailenle birlikte güzel bayramlar;)

      Sil