17.10.2013

Kıyamet Gösterisi'ne başlayalım!


Yaklaşık bir senedir kitaplığımda duran Kıyamet Gösterisi'ne bugün başlıyorum. İki yazar da favorim olduğundan bu kitap beni epey keyiflendirecek gibi gözüküyor;)



4 yorum:

  1. çok hoş ya :D bu kitaba hiç denk gelmemişim. konusu ne, nasıl bir kitap? çok enteresan iki yazar olması falan. kapağı da çok güzel. kalemine bayıldım bu arada. :)

    YanıtlaSil
  2. Bir ara başlayıp yarım bırakmıştım.Amerikan esprilerinden dolayı anlaması zorlamıştı beni :)

    YanıtlaSil
  3. Cok merak ederek aldım ama yarısına geldiğimde o kadar sıkıldım ki bırakmak zorunda kaldım belki o dönemde daha heyecanlı kitaplar okuduğum içindir ilerleyen süreçte yeniden başlamayı planlıyorum, iyi okumalar :)

    YanıtlaSil
  4. Neil Gaiman'ı gördükçe aklıma ustası hepimizin üstadı Roger Zelazny geliyor direkt. Adam bana bir günde bir kitap bitirtmiştir. koskoca seriyi ortalama 15 günde bitirip "Allahım ne yaptım ben" moduna bürünmüşümdür. Evet Tolkien'in yeri ayrıdır muhtemelen Zelazny de ondan sonra gördüğüm en iyi fantastik yazarıdır. İş bilimkurgu ise Zelazny zaten 15 boy farkla önde koşmaktadır. Ha The Chronicles of Amber'i okuyan A Song of Ice and Fire'ın taht oyunlarına çekirdek çitletir ancak... Velasıl kelam bir ara otur Zelazny oku hocam...

    YanıtlaSil