10.09.2013

Bu Günlerde Ne Okuyorum?

En son Null-A'ya başlıyorum demiştim, hatta başladım da ve gayet de beğendim kitabı. Çok hoşuma giden bir bilim kurgu hikayesi oldu ve merak ediyorum devamını ama hafta sonu elime başka bir kitap almadan yapamadım =))


Otomatik Alice çoook uzun bir zamandır kitaplığımda bekliyordu, belki de ilk çıktığı zamanlarda almıştım kitabı, tam hatırlamıyorum. Kitabı kitapçı da görür görmez almıştım, Alice'in bu cyberpunk uyarlamasını çok merak etmiştim doğrusu ama benim hangi kitabı ne zaman okuyacağım pek belli olmadığından epey bekledi kitaplığımda =) Bu hafta sonu her zamanki gibi kitaplığımdaki kitapları incelediğim bir anda ( arada gidiyorum dikiliyorum kitaplığımın önünde sanki ilk kez görüyormuşum gibi onlara bakıp, inceleyerek saatler geçiriyorum=) komik belki ama benim için çok keyifli) tamam dedim, Otomatik Alice'e başlayacağım artık. İyi ki de öyle yapmışım, çok keyifli ve doğrusu yeniden yazımlar kimi zaman korkutsa da ben pek sevdim bu kitabı. Çok kolay ve rahat okunuyor, epey de keyif alıyorum dilinden. Yalnız çevirmen için epey zorlu olmuştur heralde bu dil oyunlarıyla uğraşmak;) Şu an 52. sayfadayım, hafta sonundan beri pek bakamadım, okul başladı yine işler güçler arttı;) Blogada yansıyor ne yazık ki ama elimden geldiğince bir düzene oturtmaya çalışacağım;)

Siz neler okuyorsunuz, neler tavsiye edersiniz bana bu günlerde;)



8 yorum:

  1. Saatlerce dikilip kitaplığımı inceleme huyu bende de var, yazını okurken gözümün önüne kendim geldim :) ben çizgi roman okumayı da çok seviyorum ve elimde çizgi düşlerin yayınladığı Julia'nın 3. Kitabı var, çok keyifli tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika, hemen not aldım! Ben de çizgi roman okumaya bayılırım;)

      Sil
  2. :) Ben en son Nihal Yeğinobalı'nın "Belki Defne" isimli romanını okudum. Can Yayınları'ndan. Yeğinobalı'nın dili kullanımı beni çok etkiledi. Tavsiyemdir :) Bu arada fincanına bayıldım :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. merhaba blogunuzu yeni keşfettim çok hoş bi blog :) iiyi okumalar :)

    YanıtlaSil
  4. ara ara daha fazla bilim kurgu okusam diyorum kalıyor gene birgün diyeyim bol kitaplı günler : )

    YanıtlaSil