26.03.2013

Kırtasiye: Monami Aqua Plus Kalem İncelemesi



Hem kırtasiye yazılarıma, hem de videolarıma bu inceleme videosuyla geri dönüş yapıyorum ^o^ Video'da bahsettiğim üzere kalemlerin diğer renklerini de görebilmeniz için internette bulduğum bu resmi de sizlerle paylaşıyorum ;)




4 yorum:

  1. Kalem incelemesine ıslaklık deneyi de ekleseydin keşke. Renkli kalemleri bi'şeyler çizmek için kullandığımdan suyla temasta dağılıp dağılmadığı, ne kadar dağıldığı önemli benim için; çoğu kalem meraklısı için de öyledir muhtemelen. Su bazlı mürekkep olduğu isminden anlaşılsa da ne kadar dağılıyor görmek isterdim ben.

    Coral(monami sitesindeki renk skalasında bu isimde olanını göremedim rosemadder ve vermilion var, hangisi acaba?) ve sky blue renklerini çok sevdim ben, kurcalanacaklar/alınacaklar listeme ekledim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın ama dikkat edersen çok detaylı bir inceleme yapmadım zaten ;) Monami'nin sitesine ben de bakmıştım, isimler şaşırtıcı olmasın diye buraya eklemedim çünkü buradan anlaşılıyor ki ülkemizde farklı isimlerle çıkmış kalemler, yine de benim elimdeki Coral'ın RoseMadder olduğunu düşünüyorum ;)

      Sil
  2. Monami'nin çok çok güzel kalemleri var ama almadığıma bin pişman oldum :(
    Bunları Ankara'da görürsem hemen alıp deneyeceğim. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu gece bu kalemleri nette ararken çok farklı ve güzel kalemlerine rastladım Monami'nin, bulursam ben de onları almayı planlıyorum ;)

      Sil