10.03.2013

11. Tüyap Bursa Kitap Fuarı


Yılın benim için en mutlu zamanı geldi, Tüyap Bursa Kitap Fuarı dün başladı! Ben de dün sabah erkenden yollara düştüm tabii ki ^o^ İyi ki de öyle yapmışım, çünkü 10'da başladı fuar ben 11 gibi oradaydım ve aşırı kalabalık olmadan rahat rahat gezdim. Bu sene önceki senelerden farklı olarak yalnızca 1 kez gitmeyi düşündüğümden fuar salonlarını 3-4 defa iyice gezdim, notlar almıştım özellikle atlamamam gerek yayınevlerini onlara da dikkatle baktım. Aslında ben hiç şu ana kadar liste yapmadım fuarlara giderken, bu seferde yapmadım ama en azından kitap almayı düşündüğüm yayınevlerini not almak iyi oldu benim için. Çünkü fuarda insan kendini kaybediyor, atladığınız yerler olabiliyor veya hiç aklınızda yokken fazla harcama yapabiliyorsunuz. Bundan sonraki yazımda neler aldığımı paylaşacağım ve siz de orada göreceksiniz gerçekten az kitap aldım. Bu sene daha bilinçli hareket ettim ama cidden fuarda öyle güzel kampanyalar oluyor ki aslında fazla harcama bile yapsanız çok kâra geçiyorsunuz;)

Fuar alanını seviyorum ben, Bursa merkezde değil tabii ki ama terminal yolunda olduğu için ulaşım rahat, ben servis kullanmadım ama servis imkânın olması da çok güzel.

Fuarda etkinliklere katılacak vaktim yok ne yazık ki ama iş güç olmasaydı hergün giderdim, çok güzel etkinlikler var;)

Standlar her zamanki gibi göze hitap ediyordu, çalışanlar hep güleryüzlü ve herkese yardımcı olmaya çalışıyorlardı. Yalnız Uykusuz'un standındaki bir bayan pek bir suratsızdı, bir iki hatıra aldım oradan yani ucuz birşeyler aldım diye mi? (ki çok saçma) yoksa ruh hali mi öyleydi bilemedim ama insan biraz güleryüz arıyor, yani bir teşekkür ettiğinizde bir "rica ederim" demek de bu kadar mı zor. Fuarın genelinde güleryüzlü insanlarla karşılaşınca kendisinin bu tavrı şaşırttı beni doğrusu =)

Genel olarak çok mutlu birkaç saat geçirdim fuarda, gönül isterdi ki bir hafta boyunca hergün gideyim =) ama buna da şükür. Şimdi birkaç fotoğraf paylaşayım sizlerle ve sonra neler aldığımı başka bir yazımda paylaşayım;)



















8 yorum:

  1. İstanbul'daki kitap fuarına gittim ben. Birde ilk gidişim olduğu için bayağı heyecanlıydım. Bursa'ya da gitmek istedim ama mesafelerin gözü kör olsun :D
    Neler aldıklarını merak ediyorum, beklemedeyim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh evet ben de ilk gidişimi hatırlıyorum, çok heyecanlı ve keyifli oluyor =D

      Sil
  2. Ünivesitede kitap fuarı olan bir şehri kazanırsam bütün yıl paramı bunun için biriktireceğim sanırım :D

    Fotoğraflarsa çok iyi olmuş, gitmesem de görmüş oldum bir kısmını :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Para biriktirmek çok iyi fikir bence de, ben denedim ama olmadı umarım bir dahaki seneye ;)

      Teşekkürler ;D

      Sil
  3. İnanmıyorummm! sevgili Güngör 9. fotoğrafınn bayağııı bir arka planında bende çıkmışım :)

    YanıtlaSil
  4. Ah şimdi Bursa'da olmak varmış:(((((Kıskandım sizi:))))

    YanıtlaSil