19.11.2012

Yeni Bir Haftaya Başlarken


Bu sene blog açısından verimsiz bir yıl oldu benim için, evet ne yazık ki öyle. İş değişikliği, yeni işe alışma vs. derken blogumla pek ilgilenemedim. Aslında iş değişikliğim sayesinde eskisinden çok daha fazla zaman ayırabilmem lazım ama bilirsiniz düzen kurmak ve bu düzene uymak çok önemli. O yüzden bloguma pek sık yazamıyorum ama yazmak, hatta eskisinden daha fazla yazmak istiyorum, bunun için planlarım var bakalım başarabilirim umarım=))

Bu arada telefonumu değiştirdim ve bunun en güzel yanı çok istediğim "instagram"ı kullanmaya başlayabilmek oldu, daha önce burada yazmıştım ama görmeyenler olduysa instagram kullanıcı adım: renklikitap =)) Benim için çok eğlenceli bir platform bu çünkü takip etmek istediğim birçok kişi vardı ve onların bu eğlenceli fotoğraflarına bakmak çok hoşuma gidiyor; özellikle kitap & kırtasiye temalı fotoğrafları hiç kaçırmıyorum ama bu arada öyle güzel, değişik temalarla karşılaşıyorum ki örneğin bir taraftan ev dekoru gibi farklı konularla da ilgilenmeye başladım=D Özellikle "sevimli" olan herşeye meraklıyım zaten, bu nedenle instagramda bu alanda paylaşımlarım olduğunda da şaşırmayın;D

Şu sıralar Gece Okulu'nu okuyorum, kitap C. J. Daugherty'nin ve DEX Yayınları'ndan çıktı. Henüz yarısını okumuş olmama rağmen şu kadarını söyleyeyim, gerçekten çok ama çok sevdim ben bu kitabı; kesinlikle bu seneki favori kitabım bu olacak gibi gözüküyor.

Bu arada yeni bir blog açmıştım, çok da sevimli bir blog olmuştu=) Kırtasiye hakkında burada paylaşımlarda bulunuyordum biliyorsunuz sonra o bloga geçmiştim sırf kırtasiye üzerine olsun diye ama bir blogla ilgilenemezken ikinci bir bloga gerek olmadığını düşündüm ve bugün onu kapatmaya karar verdim, zaten burada paylaşmak daha keyifli oluyordu yine burada devam edeceğim;)

İşte havadisler böyle=) Hepimiz için kitaplarla dolu güzel bir hafta olsun ^o^


3 yorum:

  1. Ben de instagram'ı çok seviyorum, bayılana kadar kedi fotoğraflarına bakabiliyorum oh:))

    İş değişikliği beni de çok etkilemişti. Eve çok yorgun gittiğim için eskisi kadar sık yazamıyorum. Ama ne yapalım, hayat böyle:)

    Renkli, sevimli, güzel yazılarını bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  2. @kontes Ben de çok sevdim ^.^

    @Judy Abbott İş değişikliği benim için çok iyi oldu ama düzene alışmak lazım;) Ayrıca ben de bayılana kadar kedi fotoğraflarına bakabilirim ;D

    YanıtlaSil