8.07.2012

The Statistical Probability of Love at First Sight - Jennifer E. Smith


 "Who would have guessed that four minutes could change everything?" 


Orijinal ismi: The Statistical Probability of Love at First Sight
Yazar: Jennifer E. Smith 
Tür: Genç-yetişkin, romantik, çağdaş
Dil: İngilizce
Sayfa sayısı: 236

Tanıtım Yazısı: Today should be one of the worst days of seventeen-year-old Hadley Sullivan's life. Having missed her flight, she's stuck at JFK airport and late to her father's second wedding, which is taking place in London and involves a soon-to-be stepmother Hadley's never even met. Then she meets the perfect boy in the airport's cramped waiting area. His name is Oliver, he's British, and he's sitting in her row. 
A long night on the plane passes in the blink of an eye, and Hadley and Oliver lose track of each other in the airport chaos upon arrival. Can fate intervene to bring them together once more? 
Quirks of timing play out in this romantic and cinematic novel about family connections, second chances, and first loves. Set over a twenty-four-hour-period, Hadley and Oliver's story will make you believe that true love finds you when you're least expecting it.


Kapak Tasarımı: Özellikle bu kitap ilk çıktığı zamanlarda kapak tasarımına bayıldığım ve onun da etkisiyle okumak istediğim bir kitaptı. Gerçekten çok güzel bir fotoğraf ve onu tamamlayan fontla etkili bir kapak olmuş, siyah ve beyazın bütünlüğü de kırmızı ile renklenince etkisini artırmış. Bayılmamak imkansız!


Yorumum: The Statistical Probability of Love at First Sight ismi ve kapağıyla dikkatimi çeken ve en zamandır okumak istediğim bir kitaptı. Tabletimin gelişiyle birlikte ilk okuduğum ebook da kendisi oldu. O kadar severek okudum ki ebook okumanın keyfine de varmış oldum böylelikle.


Ebook okumak sandığım kadar korkutucu bir şey değilmiş, gerçekten çok zevkliydi ve elimde o kadar çok okumak istediğim yepyeni ebooklar var ki şimdi hangisini okusam şaşırmış durumdayım=) Gerçekten çok keyifliymiş ama tabii bu keyfi arttıracak bir kitap da seçmek şart, The Statistical Probability of Love at First Sight benim için öyle bir kitap oldu.


The Statistical Probability of Love at First Sight'da Hadley'nin hikayesi gerçekçi ve keyifli bir hikaye oldu benim için. Babası yeniden evlenirken hissettikleri, panik atak durumları, aşkı hiç beklenmedik bir anda buluşu, hepsi oldukça ilgi çekici bir romanın parçasıydı. 

The Statistical Probability of Love at First Sight beni keyiflendiren, çok başarılı bir genç yetişkin romanı.


Puanlama:







1 yorum: