21.06.2012

Çekilişten Gelen Kitabım



Sevgili Euphoric'in blogunda bir kitap çekilişi etkinliği vardı, katılan herkes birbiriyle eşleştirildi ve birbirine kitap yolladı. Bana sevgili Özlem'den gelen bu muhteşem kitabı ve kitap ayracını görüyorsunuz fotoğrafta.Özlem'e ne kadar teşekkür etsem azdır, kitaba da ayraca da bayıldım! Çok teşekkür ederim, umarım o da benim gönderdiğim kitabı beğenir=)


6 yorum:

  1. Güngöööör, çok güzelmiş kitabın :) Değişik heyecan oldu bu kitaplaşma hepimize :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzelmiş :)
    özlem arkadan geldi hepimizi geçti :)))

    YanıtlaSil
  3. bu kitabı çok merak ediyorum Dracula aşığı olduğum için:)) yorumlarını merakla beklemekteyim:)

    YanıtlaSil
  4. Beni zaten takip ediyormuş Özlem, bu kadar seveceğim bir kitabı seçmesi beni inanılmaz sevindirdi=) Çok büyük bir keyifle okuyacağıma eminim ve burada da yazacağım;)) Bu etkinlik gerçekten de süperdi, teşekkürler Euphoric ve herkese;))

    YanıtlaSil
  5. sevgili Güngör, gerçekten de düzenli takipçin olduğum için seninle eşleştirilmek beni ayrı sevindirdi, kitabın seni mutlu etmiş olması ayrı sevindirdi, senin gönderdiğin Muhteşem Yaratıklar ayrı sevindirdi.
    kitabım dün elime geçti, gece nöbetçiydim, buna rağmen şu anda kitabımın 60. sayfasına geldim. gerçekten çok teşekkür ederim. iletişimimizi aynı güzellikte devam ettirmeyi gerçekten çok isterim. gecikmiş olmama rağmen beni çekilişten çıkarmayıp, üstüne bir de tesadüfen de olsa tanıyıp sevdiğim biriyle eşleştirmiş olduğu için Euphoric'e de ayrıca çok teşekkür ederim.
    çok çok çok sevgiler:))

    YanıtlaSil
  6. @özlem beğenmene nasıl mutlu oldum Özlem anlatamam=) Keyifle oku, sevgiler;)

    YanıtlaSil