25.05.2012

Mekanik Prens

Aylar önce yurtdışında kitap kapağı belli olduğunda Mekanik Prens başlığında kapak görselini ve yorumumu yazmıştım. Kesinlikle kapağı çok beğenmiştim, özellikle kapaktakinin kim olduğunu düşününce;) bayılmıştım. Türkiye'deki kapak da geçen hafta yayımlandı ve baya bir tepki aldı, ben açıkçası içeriğe uygun olduğu için beğendim ama orjinal kapak daha güzeldi demeliyim. İşte kapaklar, önce orjinali, sonra Artemis Yayınları tarafından belirlenen Türkiye kapağı.




4 yorum:

  1. Kitap kapaklarında yüzü açıkça görülen insanların resimlerinin olmasına karşıyım. Bu serinin ilk kitabını 3 sene falan önce almıştım gerçi ve umarım bu yıl okuyacağım :)

    YanıtlaSil
  2. artemis yayınlarının kitap kapağını ben de beğenmedim.orjinalindeki adamın yüzünde karakteristik bir ifade var oysaki digerindeki adam emoya benziyor :D bir de bana şu vampir serilerindeki kullandığı kitap kapakları geldi ama onları da sevmemiştim.

    YanıtlaSil
  3. Ben bu seriye başlamadım ancak yazarı Ölümcül Oyuncaklar serisinden tanıyorum.Tabi bu seriyi de okumak istediğimden takip ediyorum. Orjinal kapağın taraftarıyım...

    YanıtlaSil
  4. Ölümcül Oyuncaklar'la bağlantılı bir seri bu, kesinlikle tavsiye ederim;)

    YanıtlaSil