25.04.2012

Ne Okuyorum?


Halâ Yemin'i okuyorum ve 131. sayfadayım. Bu sene iş güç yoğunluğundan ve biraz da zaman ayırmadığım için kitapları okumam çok uzun zaman alıyor, bu gerçekten çok can sıkıcı. Okumak istediğim çok fala kitap varken ben epey ağır gidiyorum, bundan sonra hızlanmam lazım=) Küçük hedefler koyarsak bu hafta Yemin de dahil 2 kitap bitirmeyi aklıma koydum. İkinci seçtiğim kitap çok eğlenceli, bu hafta Kitap Günlüğü'nde yeni kitaplarımdan bahsedeceğim;)) Siz neler okuyorsunuz?

9 yorum:

  1. Doğaüstü'nü okuyorum.Son 30 sayfa,Benim sınavlardan kaynaklanıyor.Kitabı elime alamıyorum.

    YanıtlaSil
  2. @Akın Az kalmış;) Doğaüstü de çok zevkli bir kitap.

    YanıtlaSil
  3. od/bir yunus romani&iskender pala... bitirmek uzereyim siradaki kitabim da melegin oyunu&carlos ruiz zafon... bu iki yazari hic okudunuz mu?

    YanıtlaSil
  4. @EfLaTuN hayır ikisini de henüz okumadım. İyi okumalar;)

    YanıtlaSil
  5. bende masumiyet müzesini okuyorum ama artık kusmak geldi.elim kitaba gitmiyo.çok sıkıldım ama azimle bitirmeye çalışıcam.

    YanıtlaSil
  6. @PitiSibel Ben de eskiden sıkılsam da elimdeki kitabı bitirmeye çalışıyordum ama bu okuma zevkini yok ediyor, artık yapmıyorum, hemen bırakıp seveceğimi düşündüğüm bir kitabı elime alıyorum=)

    YanıtlaSil
  7. Amerikan Tanrılarını bitirmek üzereyim..aslında neil gaiman ı sever ve okurum ama bu kitabında aradığımı bulamadım...Dex yayınlarını ben de okuyorum..senin yorumlarını izledim biraz önce..benim kitaplarımda dex ten çıkacaktı ama son anda doğan egmont dan çıkmasına karar verdi genel yayın yönetmeni...:))

    YanıtlaSil
  8. @Nihan Neil Gaiman'ı ben de çook severim, Amerikan Tanrıları'nı okumadım. Bu arada İthaki'den yeni bir kitabı çıkıyor ve ben onu çook merak ediyorum;)

    YanıtlaSil
  9. evet o kitabı ben de alacağım...

    YanıtlaSil