9.03.2012

Cuma Günü


Pazar gecesi yazılarım gibi bir de Cuma günü yazılarım olsun dedim=)) Ne güzel bir gün değil mi? Birçoğumuz için tatilin başlangıcı, işten stresten uzaklaşılan eğlenceli 2 günün başlangıcı=) Açıkçası benim bugün ve Cumartesi de derslerim var, ama Cumartesi 6'dan sonra paydos ve gelsin hafta sonu tatili;)) Hepimiz için güzel, bol kitaplı, eğlenceli bir hafta sonu olsun!

Ben şu sıralar epey bir yoğunum, blogla da pek ilgilenemedim ama bir düzene oturtmam lazım, bakalım değişik yöntemler deneyeceğim. Ne yazık ki 2012'ye girdiğimizden beri yoğun programımın da etkisiyle kitap okuma düzenim bozuldu, çok vakit ayıramıyorum o yüzden elimdeki kitapları bitirmem uzun sürüyor ama bu hafta sonu elimde sürünen çok sevgili kitabım Doğaüstü'yü bitireceğim=) O kadar seviyorum ki, bu seri gerçekten bir harika!

Geçen hafta Kitap Günlüğü videomu alel acele çektim ve size birşeyden bahsetmiştim orada, bundan böyle ayın ilk haftası o ay okuyacağım kitapları size gösterecektim ve aslında gösterdim de ama çok aceleye geldi şöyle bir seçmiştim, şimdi fikirlerim değişti nedenini de söyleyeyim; sene başında blogla ilgili okuma planlarımdan bahsederken her ay nasıl kitaplardan okumak istediğimden de bahsetmiştim, şimdi gördüm ki ben o planıma uymamaışım hemen onu düzelteceğim ve bu hafta sonu yeni Kitap Günlüğü videomda bahsedeceğim.

Evet bu hafta sonu planlarım böyle, okumak, blogumla ilgilenmek ve biraz da yazmak eklenirse buna çok şahane olur. Ne zamandır yazma çalışmaları da yapmıyorum, hemen bu konuyla da ilgilenmeliyim!=)

Eveet, sizin hafta sonu planlarınız neler, benimle paylaşın, yorum bırakmadan gitmeyin!


*Fotoğraflar "Books" başlığı altında http://weheartit.com'da bulunmuştur.

9 yorum:

  1. EN yaratıcı olmamız gereken yaşlarımızı 9-6 çalışmakla harcıyoruz ya, ben ona yanıyorum!

    YanıtlaSil
  2. Ben de doğum günüme kadar elimdeki kitapları bitirmeyi planlıyorum. Bir aydan fazla bir zaman var ve elimde 11 kitap var :)
    Ve hafta sonu bitiminde elimdeki Bir Geyşanın Anıları kitabın bitmiş olması lazım. Çünkü öyle istiyoruuum :)

    YanıtlaSil
  3. @Simay kesinlikle katılıyorum!

    @Kitap Delisi Gizem eminim bitirirsin kitapları;) İyi okumalar!

    YanıtlaSil
  4. Yazını ve paylaşımını görmek güzel. Şimdiden keyifli, bol okumalı haftasonu Güngör.
    Yarın Kadıköy'e inicem biraz gezmek gerek :) alacağım bir kitap var ona bakıcam, alışveriş derken pazar olacak. Pazar günlerimi evimde geçirmeyi seviyorum, güzel bir kahvaltı sonrası gazeteler...

    YanıtlaSil
  5. foto süpermiş, açlık oyunlarını okuyan hani ben de böle bir şey yapayım ölmeden önce:)

    YanıtlaSil
  6. @gulsah güzel bir hafta sonu olacak anlaşılan;))

    @kitap eylemcisi evet ben de bayıldım o fotoya;D

    YanıtlaSil
  7. bilge adamın korkusuna başladım.adeta bir meydan larousse :D ama başka kitap olsa okunmaz sanırım (:

    YanıtlaSil
  8. Ben Cuma gününden beri evdeyim iziliydim.Çünkü sesim kısıktı ve öğrencilerime faydalı olamayacaktım.Bugün evdeydim ve Açlık Oyunları serisinin son kitabını okuyorum(Alaycı Kuş)Bence herkes okumalı :) Fotoğraf çok güzelmiş ben de Açlık Oyunları ile çekilicem böyle :D
    yarın da büyük ihtimal evde oturup kitabımı bitirip yeni bir kitaba başlayacağım :)

    YanıtlaSil
  9. @moon to moon çok merak ediyorum, ben de okumak istiyorum o kitabı;)

    @Iroshun Guncesi :) Bence de Açlık Oyunları serisini herkes okumalı. Geçmiş olsun bu arada;)

    YanıtlaSil