1.02.2012

Ne Okuyorum?


Bir kitabı okumayı bitirdikten sonra en sevdiğim şey sıradaki kitabı seçmek. Kitaplığımın önünde uzun uzun vakit geçiriyorum, okunacak kitaplarıma bakıyorum ve sonunda karar veriyorum=) Bu aşama benim çok hoşuma gidiyor ve bugünkü seçimime gelecek olursak; okumaya başlayacağım kitap Federico Moccia'nın Gökyüzünün Üzerinde 3 Metre isimli kitabı. 

Daha önce Kitap Günlüğü'nde bu kitabı satın aldığımda tanıtımını yapmıştım, kült bir roman olan bu kitap April Yayınları'ndan çıkmış, kitap kapağına is bayıldım! Kitabın arkasındaki tanıtım yazısı beni çok etkilemişti, uzun süre almayı düşünüp alamamıştım bir sahafta karşıma çıkınca dayanamayıp almıştım. Çok heyecanlıyım, bakalım en kısa zamanda bitirebilirim umarım=)



6 yorum:

  1. Kitabı bitirmiş olmanın haklı gururu, yeni bir başlangıç insana keyif veriyor değil mi? :) Sık sık yenilere başlamak ümidiyle.

    YanıtlaSil
  2. Ben de bu sürece bayılırım :))

    YanıtlaSil
  3. Ben bu süreci bazen seviyorum, bazen de sevemiyorum. Okumak istediğim o kadar çok şey oluyor ki iyice kafam karışıyor, neye saldıracağımı şaşırıyorum :D

    YanıtlaSil
  4. Merhaba güngör, seni 1-2 aydır takip ediyorum ve açıp yazılarının büyük çoğunluğunu okudum neredeyse :))

    ben bu satırları abd'den yazıyorum, eğitimim için buradayım yaklaşık 6 aydır. Kırtasiye videolarınla beni benden alıyordun ne zamandır. Bugün gittim bir sürü defter, kutu, kalemlik, not defteri aldım kendime. Bu gece başladım defterlerime gündelik olaylarımı, hayatımı yazmak için. Uzun yıllardan sonra tekrar yazmaya başladım hayatımı defterlere. Yazdıkça yazasım geliyor, duramadım buraya da yazdım :)) Bloguma herşeyi yazmıyorum, yazamıyorum çünkü, gün içinde olaylar kaçıyor, unutuluyor, zor geliyor akşam olunca bloga yazmak.Zaten o yüzden yorumlara kapalı, resim eklemiyorum. Sadece yazılarımı ve sevdiğim şarkıları paylaşıyorum orada. Bir nevi içimi dökme yeri orası. Ama bugünden itibaren yorumlara açmaya başlıyorum. Çünkü acılar paylaşıldıkça azalıyor, konuştukça azalıyor gerçekten.

    Neyse konuyu saptırdım :) Blogunu gerçekten çok beğeniyor, okuma ve yazma konusundaki gayretini takdir ediyorum. Paylaştığın kitap ayraçları çoooook güzel. Ayrıca bana tekrar yazma konusunda ilham verdiğin için çooook teşekkür ederim. Bu arada bugün siyah renkli composition book buldum onu da aldım hemen :))

    Kısacası samimi yazılarına, sevdiğin şeylerle bıkmadan uğraşmana hayran kaldım. Teşekkürler

    Sevgilerimle, takipteyim :)

    YanıtlaSil
  5. @Delibu! Evet gerçekten öyle! Ne güzel bir dilek, sık sık yenilere başlamak ümidiyle=)

    @kitap eylemcisi Bu süreci sık sık yaşamak lazım=))

    @Simay hahah doğru söylüyorsun, ben de bir saat kitaplığın önünde ne okusam şimdi diye düşünüp duruyorum=)

    @itisjustmyblog yazdıklarını okuyunca o kadar duygulandım ki, beni gerçekten çok mutlu ettin=)Benim de takip ettiğim, çok sevdiğim bloglar var, her sayfasını okuyorum çok keyif alıyorum bu yüzden benim blogumdan da böyle keyif alanları görünce çok mutlu oluyorum, takip ettiğin için ben teşekkür ederim=)

    Bu arada ABD'de de kırtasiye yönünden muhteşem şeyler var, çok şanslısın=)Ben açıp youtube'dan kırtasiye videoları izliyorum, ABD'de bulunan bazı yerlerden burada da olsa keşke deyip duruyorum=))

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim sıcak cevabın için. Burada gerçekten çok güzel şeyler var. Bazıları uygun fiyatlı, ama bazıları pahalı geliyor bana. Bende ucuz bulduğum yerlerden almaya çalışıyorum, ve çalışacağım da :)) Benim de türkçe kitap özlemim artıyor buralarda, kitap bloglarını takip ettikçe :( Yaz sonu tekrar abdye dönerken valizi kitap doldurucam bu sefer, bi de kahve:) Buralarda en çok ikisinin özlemini çekiyorum.

    Sevgiler, iyi günler

    YanıtlaSil