12.01.2012

1 Senede 50 Kitap!


Pazar gecesinden beri çok hastayım ve evde yatıyorum, üst solunum yolu enfeksiyonu ve faranjit. Bu sene hiç hasta olmadım derken birden öyle bir hasta oldum ki başımı kaldıramadım. Şimdi biraz daha iyi gibiyim, yattığım yerden biraz internete bakayım, neler olmuş acaba dedim=) Bunları neden anlattım, bu kız nerde, noldu acaba demişsinizdir belki; bir de siz de kendinize dikkat edin bu hastalık bulaşıcı, benim babam, babannem sonra ben hasta olduk, şimdi eşime de bulaştı karşılıklı yatıyoruz, o yüzden kimseyle öpüşmeyin, kendinize dikkat edin=))

Hazır internete girmişken sevdiğim bloglara bakayım biraz dedim ve yolum çok sevdiğim kitap bloglarından biri olan http://zimlicious.blogspot.com/ 'a düştü. Daha önce gözden kaçırmışım  "50 Books in a year 2012 challenge! düzenlemiş hemen katılayım dedim=) Bir sene için 50 kitap limiti bence çok iyi, geçen sene başaramadım=( ama bu sene başaracağım. Hatta goodreads'de sınırı 150 koydum=))) Fazla gibi gözüküyor ama kolay okunan kitapları da hesaba katarsak çok da zor değil gibi geliyor bana=)

10 yorum:

  1. Geçmiş olsun canım...umarım en kısa zamanda iyileşirsin, yeni paylaşımlarını bekleyenler var unutma:))

    YanıtlaSil
  2. Çok geçmiş olsun, acl şifalar... evet ben de baktım dediğin bloga, çok hoş:)

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun. Pazartesi günü ben de hastaydım ama çok şükür ilerlemedi. 50 kitabı geçeceksin bence :)

    YanıtlaSil
  4. Çok geçmiş olsun. Bir de merak ettiğim konu Bir Yılda 50 Kitap konusu nedir acaba?

    YanıtlaSil
  5. Çok geçmiş olsun! Ben de en son bayramda çok hastalanmıştım. İnatla planlarımı bozmadım ve ananemlere gittim Turgutreis'e ama mis gibi denize girememek çok üzmüştü beni. Umarım yakında iyileşirsin.

    Challenge'a da hoşgeldin! Geçtiğimiz yıl ben de 50'yi bulamadım; 40'ta kaldı. Nedense kolay okunan kitapları dahi yavaş yavaş, sindire sindire, uzun uzun okurum salak ben :) Hepimize bol şans bu sene!

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun dilekleri için hepinize çok teşekkür ederim=)

    @Lavinia Simay'ın blogunda şu link: http://zimlicious.blogspot.com/2011/12/50-books-in-year-2012-challenge.html? yorum kısmına isminizi bırakıyorsunuz, ben de bu sene 50 kitap bitireceğim diyorsunuz, bir de blogunuz varsa bu olaya katıldığınızdan bahsedin. Detaylar linkte mevcut.

    YanıtlaSil
  7. Çook geçmiş olsun. Kronik Faranjiti olan biriyim ve boğaz ağrısını, öksürüğü iyi bilirim. :( Allah şifa versin Renklikitap...
    Bence de 50 kitabı geçersin, kitap seven biri olarak... :))

    YanıtlaSil
  8. çok geçmiş olsun, faranjite tarçın kabukları iyi geliyor. sıcak suda bekle ve iç, aklında bulunsun.

    YanıtlaSil
  9. @Buket çok teşekkür ederim, deneyeceğim mutlaka;)

    YanıtlaSil