18.12.2011

Yeni Yıl İsteklerim!

Yeni Yıl yaklaşıyor yuppi! 2012 için çok heyecanlıyım, 2011 çok güzel bir sene oldu, blogumu açtım birbirinden tatlı bloggerlarla tanıştım, bol bol kitap okudum, yazdım ve en güzeli evlendim=)) Umarım sizin içinde tatlı bir yıl olmuştur ve 2012 ise çoook daha güzel olur!

Herkes Yeni Yıl isteklerini yazıyor, ben de isteyeyim bari; belki Noel Baba beni duyar!=)))

Ben İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum, dolayısıyla birçok klasik okudum ve inanın hepsini okumaktan büyük zevk aldım, daha da okumak istediğim birçok klasik var. Penguin Classics İngiliz Klasiklerini farklı konseptlerde sunuyor ama şu sıralar en hoşuma gideni Clothbound Classics oldu. Bu yeni kapaklar kesinle bir tasarım harikası, bayılıyorum, hepsini istiyorum=D


Bir de Penguin Deluxe Classics var ki... onlara da bayılıyoruum!! Şu kapaklara, şu çizimlere bakın!


Bir de yine Penguin'in bu yemek seti benim olsun=))


Yeni Yılda bir e book reader da gelse bana hiç fena olmaz;D Bir sürü e book var bende ama bilgisayardan okuyamıyorum, çok zor oluyor. Bu konuda araştırmalarım sürüyor; Kindle ve Nook çok iyiler ama her ikisiyle de iletişime geçtim ve ne yazık ki Türkiye'de kullanımı pek elverişli değil. Bir de ben renkli ekran istiyorum ama e ink teknolojisi olan siyah beyaz e readerlar da güzel, karar veremiyorum işte=D Bir yerlerden bana hediye gelirse çok mutlu olurum doğrusu=P


Eveet.. ilk aklıma gelenler bunlar, pek fazla değil di mi=P Ama Noel Baba illaki bana daha fazla kitap getirmek isterse, hiç de hayır demem=))

Siz neler istiyorsunuz Noel Baba'dan?=)


11 yorum:

  1. O kadar çok şey istiyorum ki Noel Baba duysa kaçar kesin =) Ama istediklerimin arasında e book asla olmayacak. Bir kitabı okuyup da kitaplığımda görmezsem ölürüm :) O yüzden e book almamda istememde :D

    Noel Baba'dan istediğim en çok şey dört sayfa uzunluğunda olan okumak isteğim kitapların listesindeki tüm kitapları getirmesi :P

    Duy sesimizi Noel Baba :D

    YanıtlaSil
  2. Bendeeeeee bir sürü kitapppp istiyorum Noel babadan. Size uğrarsa bana da gönderir misiniz? :))))) Almak istediğim 100 e yakın kitap var yakın zamanda. :)) listeyi versem acaba noel babaya verir misin? :)))

    YanıtlaSil
  3. merhaba..ben blogunuzu henüz çok yeni keşfettim ama çok sevdim..bu yıl sizin oldukça güzelmiş,umarım istediklerinizde gerçekleşir..e-book içinde muhattabı anlamıştır sanırım :) ben bebiş,sağlık,huzuristiyorum :)

    YanıtlaSil
  4. @Tuğçe Nur evet haklısın kitapların yeri çok başka, ama bir e book reader da elimizde olsa hiç fena olmaz;) Ben özellikle henüz Türkiye'de çıkmamış kitapları bu şekilde okumak için istiyorum. Umarım hepimizi duyar Noel Baba;))

    @Gul/İnn teşekkürler güzel görüşleriniz için;) Ne güzel dilekler bunlar, umarım hepsi gerçek olur;D

    YanıtlaSil
  5. Süper bir güncelleme olmuş, bayıldım, umarım Santa duyar seni =)

    2012'den o kadar umutluyum ki maddi ya da manevi isteklerimi herhangi bir yere sığdırabileceğimi sanmıyorum. Ama en önemlileri, daha iyi maaş, arkadaşlarımla geçireceğim daha uzun ve daha çok zaman, bir de ailem, tüm sevdiklerim ve kendim için sağlık istiyorum.

    Bir daha okudum da bir tek dünyada barış eksik ama yine de yeterince klişe olmuş dileklerim =))

    YanıtlaSil
  6. geçen sene aldığım kitaplar raflarda toz tuttuğundan ne babamdan ne de noel babadan birşey istemeye yüzüm yok :p

    Kindle hakkında ne duydunuz bilmiyorum ama ben çok rahatlıkla kullanıyorum. Wireless aracılığıyla alışveriş yapma konusunda bir sıkıntınız olmasın, kolaylıkla halledilebiliyor bu engel amerika dışında olmamıza rağmen :)

    YanıtlaSil
  7. @Freckles Klişe falan değil, hepsi birbirinden güzel bu isteklerin, umarım gerçekleşir;)

    @Dee Aaa demek Kindle'dan memnunsun, Kindle'a attığım email de ülkemizde rahat kullanamayacağım yazıyordu; senin sözünü de göz önünde bulunduracağım;)

    YanıtlaSil
  8. bende dün Marie Antoinette ile ilgili bir kitap satın aldım henüz kargo gelmedi, birde istediğim Victoria döneminde Londra Yer altı dünyası kitabı-Londra'nın karanlık ve gizemli gerçek yüzünü anlatıyor eski devirlerdeki olaylarını, henüz türkçesi yok İngilizcesini sipariş edeceğim. Genelde tarihi kitaplara meraklıyım ben.


    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. @Rainbow Gatherer Kitaplar gerçekten ilgi çekici, özellikle de ikincisini çok merak ettim=)

    YanıtlaSil
  10. Merhaba, Penguin classiclerini aratırken bu postunu gördüm, iyiki de görmüşüm blogun çok hoşuma gitti bir kitap kurdu olarak. Penguin Clothbound Classics serisine bayılıyorum ve geçen aydan beri her ay en az bir tane alacak şekilde kendimi programladım tabii ilk jane austen serisi ile başladım.:=)Ama e-book olayı bana cok ters ben kitabı hissetmeliyim sayfalarının kokusunu duymalıyım ve kitaplıgımda görmeliyim:=)
    Umarım yeni yıl isteklerini getirmiştir...
    Sevgiler,
    BuBu

    YanıtlaSil
  11. @BuBu teşekkürler güzel yorumun için. Penguin Clothbound Classics'i edinmek gerek gerçekten de;))

    YanıtlaSil