6.12.2011

Ne okuyalım?



Uuf ne kadar boşladım blogumu=( Aslında boşlamak değil, biliyorsunuz yoğun bir iş hayatım var ve bazen gerçekten hiçbir şeye vakit bulamıyorum. Yapılacak işler çok ama vakit her zaman az. Neyse ama karar verdim birşeyler için kendi vaktimi kendim yaratmalıyım ve blogumu çok boşlamamalıyım=) 

"Ne okuyalım?" başlığı altında iki güzel bloggerın iki güzel yazısını paylaşmak istedim sizinle. İlki sevgili Euphoric'in birkaç gün önce yazdığı Okuma Köşesi yazısı. Benim çok hoşuma gitti bu yazı, ben de evimde güzel bir okuma köşem olsun isterim doğrusu, böyle pofudik bir koltuk, baş ucunda lamba ve yanında sehpa boyutunda mini kitaplık. Çok şirin olur doğrusu=))

Bir de bu gece sevgili Biblio bir yazı paylaştı; Gece Kütüphanesi Okunacaklar Listesi. Öyle güzel bir kitaplık yapmış ki bayıldım, bayıldım. Bu arada ben de bu hafta sonu sizlerle okunacak kitaplarımı bir video ile paylaşmayı düşünüyorum, geçen gün bir sayım yaptım epey kitap varmış elimde=))

Şu sıralar halâ Agatha Christie'nin Ölüm Büyüsü kitabını okumaktayım. Hikaye çok ilgi çekici ve alışılmışın dışında bir A. Christie romanı, ben çok sevdim inşallah en kısa zamanda bitireceğim=))

Sevgiler,


5 yorum:

  1. Minik kitaplığımı beğenip bir de üzerine böyle bir yazı yayınladığın için çok teşekkürler Güngör'cüm. Videonu merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Bloğu boşlama ama, merakla bekleyen takipçilerin var burda.
    o köşeyi bir de gerçek hale getirsem, bak o zaman neler okuyacağız orda =)
    biblionun kitaplığı çok güzel olmuş.
    bizim mobilyaları da boyasan dedim ama yanaşmadı =)

    YanıtlaSil
  3. bloğumda ödülün var ^.^

    YanıtlaSil
  4. Araya giriyorum gibi olacak ama,

    Teşekkür ederim euphoric'cim, aynı dert benim de başımda maalesef. Kısa süre önce gittim koyu kahve yatak odası aldım, nasıl pişmanım anlatamam. Boş bir anıma denk geldi herhalde. Kendiminkini boyadıktan(!) sonra seninkine el atarım artık =D

    YanıtlaSil
  5. @Biblio rica ederim, ben çok seviyorum böyle ilham alacağım yazıları okumayı, herkesle paylaşayım dedim=))

    @Euphoric umarım gerçek hale getirir, bizimle de paylaşırsın o köşeyi=))

    @Sycorox yuppii^^

    YanıtlaSil