7.12.2011

Bu Akşam...


Bakın ben bu akşam ne yapıyorum=)) Bugün öğleden sonra pazar gezmesi yaptım=) Bu sevimli pingulu tepsiyi aldım ve sonra bir süpermarkette Cafe Crown'un Latte'sini keşfettim, denemek için sabırsızlanıyorum! Sonra en sevdiğim kurabiyeli beyaz çikolatanın bu boyunu buldum ve hemen aldım ^.^ ve işte böylelikle kitap okuma keyfimi tamamladım!=)

Evet anlayacağınız üzere bu akşam derse gitmiyorum, eh işe gitmediğime göre kitabımı okuyabilir, dizi izleyebilir ve çok sevdiğim bloglarda gezebilirim=) Bloglar demişken yepyeni keşiflerimden bahsedeyim size; ilki Sycorox'un blogu http://sycoroxsal.blogspot.com/ Birkaç gün önce keşfettim ve oturdum saatlerce bütün yazılarını okudum, o kadar keyifli ki! Bugün de ne göreyim bana "blogger ödülü" vermiş! Kendisine burdan kocaman bir teşekkür gönderiyorum, beni çok mutlu etti ^.^

İkinci keşfim ise Valki'nin blogu http://valkisworld.blogspot.com/ Hello Kitty! Öyle tatlı öyle keyifli yazıyor ki onun da blogunu baştan sona okudum, ay çok eğlenceli, mutlaka bakın!

Ve son olarak Hesionka'nın blogu http://hesionka.com/ Bir diğer baştan sona okumaktan acaip keyif aldığım blog, ayrıca Hesionka'nın pembe saçlarının hastası oldum! Oldum olası pembe saça bayılırım ona da gerçekten çok yakışıyor=))

İşte böyle harika bloglar, harika insanlar keşfedince çok mutlu oluyorum ben ^ .^

Gelelim kitap haberlerine=)) 




Bu hafta Mekanik Prens çıktı Amerika'da; benim bu sene en sevdiğim kitap olan Artemis yayınlarından çıkan Cassandra Clare'ın kitabı Mekanik Melek'in ikincisi Mekanik Prens. Mekanik Melek muhteşem bir kurguya sahip ve gerçekten çok başarılı bir steampunk, okumanızı tavsiye ederim. Bu arada Mekanik Prens Türkiye'de Şubat ayında çıkacak, daha çok var ne yazık ki=(
Bu sıralar İthaki Yayınları'ndan çıkan Patrick Rothfuss'un Kralkatili Güncesi'ni okumayı çoook istiyorum! Serinin ikinci kitabı da bir hafta sonra raflarda olacak! 



Yurtdışında çıkmış olan ve ben de İngilizce ebook'u bulunan Stephanie Perkins'in Anna and The French Kiss'i Arunas Yayınları'ndan çıkacakmış! Bu habere o kadar sevindim ki; ben kitaba başladım ama bilgisayardan okumak çok zor oluyor devam edemedim, şimdi kitabı elime almak için sabırsızlanıyorum!


Bir diğer beni heyecanlandıran haber ise Aimee Carter'ın The Goddess Test'inin Ephesus yayınlarından çıkacak olması! Bu kitap da ben de mevcuk ebook formatında ama aynı nedenlerden okuyamadım=( Kitabı almayı çok istiyorum, hemen çıksın!=))



Evet benden haberler şimdilik bu kadar ^.^ Artık kahvemi alıp, kitabımı okumaya geçiyorum ben, siz neler yapıyorsunuz, neler okuyorsunuz yorumlara yazmadan gitmeyin!

Sevgiler,

7 yorum:

  1. çok tatlısın ya güzel okumaların, keyifli kahvelerin olsun.bhsettiğin bloglara bakıyorum, kitapları da merakla bekliyorum...

    YanıtlaSil
  2. @cimcime sen de çok tatlısın, teşekkür ederim;)

    YanıtlaSil
  3. oh oh keyifler yerinde herşey şahane =)
    öpüyorum
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Bu çikolata benim de favorim :)

    YanıtlaSil
  5. @Euphoric evet güzel bir akşam oldu;))

    @thalassapolis harika bir lezzet değil mi?=)

    YanıtlaSil
  6. Hayallerinizi yıkmak gibi olmasın ama the Goddess Test'i düşmanıma bile önermeye yüreğim el vermez, basımı nedeniyle kesilen ağaçları düşününce içim cız ediyor valla. Tamam kabul ediyorum belki biraz mübalağa etmiş olabilirim durumun vahametini vurgulamak için ama umuyorum meramımı anlatabilmişimdir. Öte yandan anna and the french kiss oldukça sevimli bir kitaptı. Yazarın diğer kitabı da tez zamanda elime geçer umarım :)

    YanıtlaSil
  7. @Dee aa the Goddess Test'in konusu çok ilgimi çekmişti ama o kadar kötü diyorsunuz demek, üzüldüm şimdi=/

    YanıtlaSil