18.11.2011

Bugün Neler Yapıyorum?

Herkese günaydın!
Bugün izin günüm işe gitmiyorum, o yüzden biraz geç kalktım daha kahvaltımı etmeden bloga yazasım geldi=) Dün biraz rahatsızdım, sanırım üşüttüm o yüzden bugün evde dinlenmek istiyorum, ama dinlenirken boş durmayacağım, bakalım neler yapacağım=)


Ben bugün Bizim Kafenin Kızları'nı okumaya devam edeceğim, şu an sayfa 111'deyim ve aslında kitabı bitirmek istiyorum, çünkü hemen yeni bir kitaba başlamak çok güzel olur. Gerçi bu kitap da o kadar keyifli ki... keşke devamı olsa.


Her Yönüyle Roman Yazımı'nı ara ara okuyorum, bugün de biraz okursam çok güzel olacak. Okurken önemli yerlerin altını çiziyorum, defterime not alıyorum. Yazar olmayı düşünenler için gerçekten çok faydalı ve güzel bir kitap!




Bugün artık daha fazla erteleme yapmayı bırakacağım ve yazma çalışmalarıma başlayacağım. İyi bir yazar olabilmek için bol bol yazma çalışması yapmalıyım. Üniversitede bu konuda öğrendiklerimi pratiğe dökmeliyim. Aklımda güzel fikirler var;)



İşte bugünkü planlarım böyle, huzurlu ve dolu dolu bir gün olsun istiyorum=) Siz neler yapıyorsunuz bugün ya da bu hafta sonu?





3 yorum:

  1. Senin için de güzel bir gün anlaşılan, ben de bugün taşınma hazırlıklarıma devam ediyorum..:)

    YanıtlaSil
  2. Haha o kitaptan bende de var Güngör'cüm. Ben de not ediyorum altını çizmekle yetinmeyip :) Sana "Virginia Woolf'tan Yazarlık Dersleri" - kitabını da öneririm. Gerçekten faydalı bir kitap. Çok ilginç fikirler veriyor bir kere yazma konusunda :)
    Keyifli bir günden sonra keyifli bir de akşam geçirmen dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  3. Kolay gelsin Eren!=)

    @Sahaf Kedisi "Virginia Woolf'tan Yazarlık Dersleri"ni duymuştum hatta Virginia Woolf benim en sevdiğim yazarlardan biridir. Şimdi senin de tavsiyenle bu kitabı edinmek farz oldu;)

    YanıtlaSil