3.03.2018

Şubat 2018 Okuduklarım


Merhaba,

Şubat ayının başında Şubat ayında okumayı düşündüklerimi bu fotoğrafla paylaşmıştım Instagram'da. Ocak ayının sonunda Semerkant Tılsımı'na başlamıştım ve çok da güzel gidiyordu ama her zamanki gibi yeni kitaplar alınca elim onlara kaydı. Neyse Semerkant Tılsımı'nın zamanı değilmiş diyelim =)



Hemen Hayat, Evren ve Herşey'e başladım. Otostopçu'nun Galaksi Rehberi serisinin 3. kitabı da oldukça eğlenceliydi. Douglas Adams'ın dilini ve zekice yarattığı kurgularını çok seviyorum.



Bir oturuşta bütün seriyi baştan sona okuyamıyorum, araya farklı kitaplar sokmak geliyor içimden ve bu nedenle sonrasında çok merak ettiğim Iron Man Düello'ya başladım. Eoin Colfer olduğu için yazarı iyi bir kitap olacağını biliyordum, gerçekten de film izler gibi okunuyor ama nedense çok süründü elimde. Şubat'ın yarısı benim için çok yoğun geçti ondan mı bilemiyorum hala bitiremedim ve daha yarısındayım. Haliyle biraz sıkıldım ve her an korkarım başka bir kitaba başlayabilirim =)



Son olarak bu ay bir de çizgi roman bitirdim. Batman In Noir Alley. Çizimleri çok hoşuma giden ama hikaye olarak beni çok sarmayan bir Batman hikayesi. Aslında farklı ve güzel bir kurguydu ama tam olarak benlik değildi diyelim. O yüzden devam eder miyim bilemiyorum.


Şubat ayı da pek verimli sayılmazdı ama müthiş bir koşuşturmaca içinde olduğumdan beni tatmin etti diyebilirim. Yalnız bu ay epey bir kitap alışverişi yaptım, işte o açıdan çok verimliydi ve Mart ayı da bu açıdan verimli olabilir çünkü Tüyap Bursa Kitap Fuarı var =D Heyecanla o haftayı bekliyorum =)

Sizin için Şubat ayı nasıl geçti? Yorumlarınızı bekliyorum!

Sevgiler,


2 yorum:

  1. Otostopçunun Galaksi Rehberinin ilk kitabını okudum diğerleri bekliyor bende:/Kitapları ayrı ayrı alarak gerçekten akıllılık etmişsin :) Benimkisi tuğla gibim inşsaat yapılır:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle tek roman olmadıkça kolektif kalın kitapları sevemiyorum, hem okuması zor geliyor hem de taşıması =)

      Sil