3.02.2015

Mini Alışveriş ve Güzel Bir Sürpriz

Bugün küçük bir alışveriş yaptım; asıl amacım pek tabii D&R'ın İthaki Yayınları'nda %25 indirim yaptığını duymamla almak istediğim kitaplara bakmaktı. İstediklerimden Neil Gaiman Yıldız Tozu kitabını bulabildim yazlnızca. Yıllar önce filmini izlemiştim ama iyi ki hatırlamıyorum, çünkü kitabını okumayı çok istiyorum.

Daha sonra Accessorize'ın %50 indirim yaptığını bildiğim için acaba kırtasiye ürünlerinde neler var diye bir bakmak istedim ama yalnızca bir kalem alıp çıktım. Pek birşey kalmamış ve hatta yeni ürünler gelmişti, sanırım indirim bitmek üzere. Yalnız bu kalemi çok sevdim ;)

Lipbalmlar'dan bahsetmeye gerek yok, temel ihtiyaç =D Lego Minifigures'le ilgili önemli bir sorun var. Ne zaman satış yapan yerlere gitsem, bir süre sonra satış yapmadıklarını görüyorum. Yeni seri çıkınca eskiler birden (!) yok oluyor. Anladığım kadarıyla firma geri çekiyor; birden bitmeyecek kadar kısa sürede yok oluyorlar çünkü. Bu anlamsız satış politikası hiç hoşuma gitmiyor doğrusu. Bursa'da zaten çok zor buluyorum. Ayrıca bir gidişimde 30 tane birden alamam hiç kusura bakmasınlar.


Son olarak kendisini severek takip ettiğim historianin.blogspot.com.tr blogunun sahibi sevgili Historian da bana sürpriz bir paket yolladı, beni çok mutlu etti tekrar teşekkür ediyorum kendisine cidden tam anlamıyla benlik bir paket olmuş =)

Bugünlük de benden bu kadar. Son anda günün yazısını yazmayı başardım ve bu haftaki her güne en az bir yazı hedefimi uygulamaya başarıyla devam edebiliyorum ;)

Sevgiler.


7 yorum:

  1. Neil Gaiman ın hangi kitabıyla başlamak lazım yazarı tanımaya?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu çok soruluyor ama cevap vermekte zorlanıyorum bir ayrım yapamadığım için =) En iyisi konularına bakıp, size hoş geleni seçmeniz;)

      Sil
  2. Mutluluk dolu günler dilerim, eğlenceli blogunuz da tam anlamıyla bizler için bir hediye. Enerjiniz hiç eksilmesin. :)

    YanıtlaSil
  3. Cin ali takvimi :)) Çocukluğum onunla geçmişti.Hediyeymiş ama nerden bulabilirim acaba yada bulabilir miyim ?

    YanıtlaSil
  4. bursa'da farklı bir durum varmıdır bilemiyorum ama ben de başlarda legolarda yeni seri gelince eskiler kayboluyor diye düşünmüştüm öyle olmadığını fark ettim :). doğru düzgün bir stok takipleri yok, mesela bir şubede asla olmuyor bir şubede ara ara oluyor. ya da bir kutu açılıyor, bitince bir süre hiç minifigür olmuyor ama sonra birkaç hafta sonra bir bakıyorum yeni bir kutu açılmış bitiyor bile. ara ara gidip bakmak gerek yani:)
    ben de 12 seriden tam ümidi kesmişken, 13 seri aramak için çıktım geçen gün, 12. seri bulup eksiklerimi tamamladım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de soruyorum devamlı ama ya yok diyorlar ya da bilmiyorlar ( bir de böyle komik bir durum var ne yazık ki). Ara ara yokluyorum dediğin gibi ;)

      Sil