12.01.2014

Şu Sıralar Okuduklarım


Şu kitabın kapağına ve ismine bayılıp da okumamak olur muydu? Olmazdı tabii ki ;D Ben de bir fangirlüm ve fangirl olmayı severim :D okudukça kitabın konusunun daha da bir harika olduğunu gördüm ama henüz bitirebilmiş değilim, tahminimden de kalın bir kitapmış; özellikle fanfiction kısımları olmasa da olurmuş diyorum ama ana karakter açısıdan önemli gelişmeler olduğu için fena olmuyor ;))


2014 resmen ekitaplarla geçiyor ;))) İnsan alışınca daha da bir güzelleşiyor dijital okuma, açıkçası elimde fazlasıyla okunacak kitap var ve onlar bitmeden yeni kitap almamaya özen gösteriyorum ama ekitaplar genellikle de İngilizce olduğu ve her yerde bulamayacağım kitaplar olduğundan okumak çok keyifli oluyor ;) 


Özellikle de çizgi romanları okumak ayrı bir keyifli oluyor tablette. Bu senenin ilk bitirdiğim kitabı da zaten bir çizgi roman oldu. Anya's Ghost'u severek okudum ve çok kısa bir sürede bitirince hemen başka okumak istediğim bir seriye başlayayım dedim.



Bryan Lee O'Malley'nin Scott Pilgrim'ini ne zamandır okumak istiyordum ve sonunda başladım. Geçen hafta ilk iki kitabı büyük bir keyifle okudum ve şimdi üçüncü sayıdayım. Beklediğimden çok çok farklı bir hikaye çıktı ortaya ve tam anlamıyla bayıldım. Böyle "geek" hikayeler, çizgi romanlar tam benlik, çok eğleniyorum okurken;)


Şimdilik bunları okuyorum, aynı zamanda birkaç kitap okumayı seviyorum ben, özellikle çizgi romanlar çabuk bittiği için zaten farklı zamanlarda farklı ortamlarda okuyacak kitaplarım illaki mevcut oluyor;)




3 yorum:

  1. Senin defterlerine bayıldığımı daha önce söylemiştim değil mi? O kitabı da aşırı merak ettim şu an. :)

    YanıtlaSil
  2. bloğuna bayıldım *-* bana beklerım

    YanıtlaSil