13.08.2013

Sabit Fikir Dergisi


Geçen yazımda bahsetmiştim amcamdan bana birkaç Sabit Fikir dergisi geldi diye. Ben dergi yalnızca idefix'ten alınıyor sanıyordum ve açıkçası hiç de araştırmamıştım. Dün şu fotoğrafı paylaştım instagram'da:


Bu Ağustos sayısı ve soranlar oldu; üye misin nasıl aldın diye. Açıkçası dün D&R'da tesadüfen gördüm ve hemen kaptım dergiyi. D&R daha önce de satıyor muydu, ya da her şubesinde var mıdır hiç bilmiyorum ama eğer her zaman ulaşabilirsek dergiye süper olur. Biraz sanki algıda seçicilik gibi oldu =)) Şimdi dergiyi tanıdığım ve çok sevdiğim için gözlerim hemen onu seçmiş olabilir ve hatta belki de gittiğim diğer kitapçılarda da vardır bilemiyorum ama ulaşabildiğim ve aldığım için çok mutluyum. Fiyatı 3TL ve bana göre çok çok başarılı ve keyifli bir edebiyat dergisi, kesinlikle arşiv yapacağım;)


13 yorum:

  1. Penguen kitap evlerinde de satılıyor^.^ Almak isteyen olursa diye...

    YanıtlaSil
  2. idefixten yapılan her alışverişte ücretsiz olarak yollanıyor sabit fikir, benimde çok severek takip ettiğim bir dergi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet öyleymiş ben de dışarıda satıldığını görünce çok mutlu oldum ;)

      Sil
  3. Merhaba,
    İdefix'ten kitap aldığımda geliyor,iyi bir dergi.
    Dergideki kitap önerilerini değerlendiriyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, kitap önerileri gerçekten çok başarılı ;)

      Sil
  4. Bu dergiyi okuyan birilerini görmek mutlu ediyor beni...:) Derginin nerelerde satıldığını gösteren bir link veriyorum...Türkiyede hangi şehirde ve nerede satılıyorsa var burada...Bizlere de alıp okumak kalıyor...ki en heyecan verici tarafı da bu :)
    http://www.sabitfikir.com/haber/sabitfikiri-nereden-bulacaksiniz

    YanıtlaSil
  5. çok güzelmiş, bir alıp denemek isterim, merak ettim, teşekkürler paylaştığın için:)

    YanıtlaSil
  6. Bende şans eseri D%R'da gördüm daha önceden her yerde aramıştım. Galiba bu sayısından itibaren dağıtılmaya başlandı artık. Açıkçası başka bildiğim güncel edebiyat dergisi yok fakat Sabit Fikir yeterince güzel :)

    YanıtlaSil
  7. önceki sayılarına da ben baktım. idefixte 1 tl miş gerçekten arşivlenecek bir dergi :)

    YanıtlaSil