23.11.2012

Kırtasiye: Black Friday İndirimleri!

Black Friday özellikle Amerika'da ancak online alışverişin de günümüzde yaygınlaşmasıyla diğer ülkelerde de gerçekleşen bir indirim günü (23 Kasım). Televizyonda haberlerde görmüşsünüzdür insanlar çılgınlar gibi gecenin bir yarısı mağazaların önünde kuyruğa geçiyor ve sonra mağazaya girip çılgınlar gibi alışverişler yapıyorlar=) Ben de açıkçası merakla online sitelerden takip ediyorum, ne indirimler olacak, işime yarayan birşeyler bulabilecek miyim diye=) Böyle gezinirken çook sevdiğim iki kırtasiye sitesinde de indirim olduğunu gördüm ve hemen sizlerle de paylaşayım dedim;)
Ben genelde "sevimli" kırtasiye ürünlerinden hoşlanıyorum biliyorsunuz. Bu sizlerle paylaşacağım iki sitede de çok "sevimli" kırtasiye ürünleri var, aynı zamanda kaliteli ürünler olması beni daha da mutlu ediyor. http://www.mochithings.com/ ilki, yukarıdaki resimde de gördüğünüz üzere %50 indirim var ve bu bence muhteşem, ben bu sitedeki herşeyi beğensem de en çok ajandalarında gözüm var şu sıralar; özellikle Alice Harikalar Diyarında ve Oz temalı olanlara bayılıyorum^o^ mutlaka göz atın!

Şu sirinliğe baksanıza! İçi de çok güzel, çok ayrıntılı olması bir artı ve ayrıca yanında etiketler falan da oluyor, benim çok hoşuma gidiyor ^.^


Bir diğer site de yukarıda gördüğünüz üzere http://www.coolpencilcase.com/. Bu da yukarıda paylaştığım siteye çok benziyor, yine çok sevimli ve kaliteli kırtasiye ürünleri bulabilirsiniz. Gördüğünüz gibi bu sitede de %50 indirim var ve sadece bir gün değil; 23 Kasım- 2 Kasım tarihleri arasında gerçekleşiyor bu indirim.

Bu kalemkutular da çok tatlıymış doğrusu ^.^

Kırtasiye severlerin hoşuna gideceğini umuyorum bu sitelerin, mutlaka göz atın;)


3 yorum:

  1. Merhabalar, bahsettiğiniz sitelerden alışveriş yapmak için yurtdışında adres vs. göstermemiz gerekiyor mu? Ne kadar sürede kargo geliyor ve ne kadar kargo parası ödüyoruz? Ürünler çok güzel görünüyor, bir şeyler almak istiyorum ama detayları sizden öğrenmek istedim. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. @Deniz Açıkçası benim de hiçbir bilgim yok, ben sadece beğendiklerimi sizlerle paylaştım ama henüz birşey almadım;)

    YanıtlaSil
  3. Bu sitelerdeki ürünleri çok beğendim ! Keşke ülkemizde de böyle ürünleri her yerde bulabilsek..

    YanıtlaSil